Re: rounder's going pro
Sretno!
Kakvi su ti statsi? Prvenstveno me zanima jer vidim da živiš od crvene linije.
sto bi rekao Teddy KGB "vjeeri agresiv, vjeeri agresiv"
sretno
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Sretno!
Kakvi su ti statsi? Prvenstveno me zanima jer vidim da živiš od crvene linije.
sto bi rekao Teddy KGB "vjeeri agresiv, vjeeri agresiv"
sretno
hvala svima na lijepim zeljama...
Kakvi su ti statsi?
nist specijalno. standard valjda. 22/18, 3b=9, af=2.8
Zadnji popravljao rounder1984 (31-05-2012 20:58:34)
Podijeli s nama kako si odlučio krenuti u pro vode, što ne navelo, dobre strane, loše strane, preispitivanja, jesi se dugo nagovarao, itd...
Koliko si handova ukupno odigrao na nl 100 i s kojim wr-om? Ako ti nije problem reci.
I kakvi su ti planovi tocnije.. Koliko ces isplacivati mjesecno ili kako vec? Sto ces s radnim stazom i slicnim stvarima? Imas li vise od 100BI za trenutni limit?
Sve u svemu, sretno!
GL!
Što se tiče grafa, jeli se nešto desilo (ili si mijenjao nesto u igri) nakon 25k handova ili samo std upswing?
@xViP - odigrao sam prosle godine na talijanima nekih 100k handova na 100nl sa nekih 7bb/100, a na ongameu sam zasad odigrao 60k sa 6bb/100.
Nemam nikakav specijalan plan. Necu nist isplacivati sigurno iduca 3 mjeseca, a onda cemo viditi kako stvari stoje, al ako ovako nastavim, isplacivat cu si nekih 1k$ mjesecno, a ostatak ce biti roll. Sa danasnjim danom imam roll od malo vise od 100BI za 100nl.
@AlphaScorpii - imao sam coaching u to vrijeme i poceo malo vise raditi na igri
Danas sam odigrao sam 1.5k handova jer sam isao s ekipom u Osijek itd, al sta sam igrao, bilo je plodno.
Nemam u planu postat svakodnevne grafove, al evo da malo bragam:
GL i SR!
sritno
+1
svi ovi kaj su rodeni 2.6. crushaju poker
sretan rodendan
Sretan rodjendan! svi blizanci po horoskopu crushaju poker
Sretno s projektom
sve najbolje za rođendan rounder... sretno u projektu sretan rođo i pukiju
Hvala svima za rodjendanske cestitke...
reko sam da cu stavljat neke handove, pa evo:
BTN je fish
opena 50% s BTNa, fold to 3b=0, fold to fcb=100, na manjem sampleu
SB je reg
19/16, af=4.4, fold to 3b=71%, fold na fcb=50%, raisea fcb 33%
koliko sb 3beta?
Stvarno ne mogu shvatit kako moze imat ista sto te beata jer valjd vs fisha 3beta TT+,AT+. 33,44 valjd folda na 3b, a i ne vidim zast bi rejzo flop.
Gadno je samo sto bi on trebao znat da imas jak hand kad betas u fisha.
call call imo.
Ovisi kako on tebe vidi, možda u nekim krajnjim slučajevima može naći TT, JJ. Ali kao šta Tilt kaže ne vidim razloga da rejza te handove, pogotovo TT.
A sa druge strane ako ti puno sqzaš možda se odlučio slowplayat momnstera da uzme i fisha u pot, iako je i ta situacija manje vjerojatna pošto nema poziciju nad nikime (i opet ne vidim why by rejzao). Možda te stavio na AK pa pokušava jeftino uzeti pot
Kada se ovo gore uzme u obzir ja bi isto c c.
nisam previse kompetentan al lako je moguce da slowplaya baš zbog toga što le fable kaže, fish u potu i sl. Ja bi foldao
nema logike da slowplaya kad fish ne folda na 3bet nista.....