Re: Pantelija1 vs 179 man
ima neku brutalnu taktiku
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Pantelija1 vs 179 man
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Uz dobar tim i dobar coaching sve je moguce...
Šta je još moguće imati preko 40% Roi na 180-tkama?
gg
lol, wtf, pa ti na dvojkama imaš 58% roi...
malimisko napisao:Šta je još moguće imati preko 40% Roi na 180-tkama?
gglol, wtf, pa ti na dvojkama imaš 58% roi...
Većina je od prošle godine kad je bilo puno manje regova, a i igrao sam većinom ujutro kad nema puno regova...i ofc. runooo sam super
mislim da je nemoguče imat preko 30%
previše regova ima
previše regova ima
Moguce je. Pa vidiš gore na slici.
A to da ima pun k regova, ima, puno puno više nego lani.
previše regova ima
Moguće je preko 30% kod jako dobrih regova, ali preko 40% više nije...Nema niti jednog rega ove godine koji ima preko 40% na velikom sampleu,dok preko 30% ih ima nekoliko.
ovu godinu dok je sve postalo reg fest? neznam,al rezultat je vrhunski
Zadnji popravljao maxmax0 (08-06-2012 13:58:03)
A koliki sample je po tebi dovoljan da vidis di si sa roi ? Jer po zadnjoj slici je sample skoro 2.5k turova, nije to bas ni malo ...
2,5k na 180man je nista
A koliko je onda dovoljno da znam ...
Nemam pojma to je tesko za odredit. Ali znam da je za 9mane 2,5k nista, a tamo je varianca 10x manja.
Barem 5-7k...10 je po meni taman da možeš znati kolki ti je ROI +5%/-5%
Nema ni jednog rega koji ove godine ima više od 40% na dobrom sampleu...pogledaj na sharku.
Evo ti link za roi simulator s 2+2-a http://forumserver.twoplustwo.com/36/stt-strategy/roi-simulator-link-1157451/ , samo zamijeni finish position "." sa ","
Mislim da bi 10000 bilo dosta precizno, al uvijek mozes biti u onih 10% koji imaju duplo manji roi nego bi trebali imati čak i na tak velikom sampleu.
Na 9manu sa 10% roia bi lako mogao biti break even na 2500.
Dok vidim ovakve pizdarije fakat se covek zapita kolko likova misli da zna igrati, a imaju samo dugi upswing ili kolko je likova probalo igrati poker i pohvatali sve super, ali ih je dugi downswing uvjeril da to nije za njih.
Zadnji popravljao hrasca (08-06-2012 16:47:05)
Dovoljan sample ti je negde oko 10k turnira ali čak u 10k možeš izvanredno dobro ili loše runnat.
Evo ti petoricu (ostala petorka nisu opt-innani) od najboljih deset na sharkscope-u po profitu na 2,5$ 180SnG u 2012.
Znači sad si u god mode-u, pa nek ti traje...
...ja mislim da bi se moglo imat 30%+ na 10K turnira ako bi se igralo malo manje stolova odjednom , ne vise od 9 recimo jer bi se akcija mogla puno bolje pratiti , igrati u tileu itd...naravno govorim o najboljim igracima na tom levelu! Pantelijin ROI jest malo prevelik trenutno, ali dobro je sta je otisao toliko u up pa mu i malo veci swing nece previse zivaca pojesti...kako god gg pantelija!!
ja mislin da je Pantelija proda dušu starsima za dobar ROI.. a dokad če ugovor trajat vidjet čemo..
Koga briga za roi,opce nebiitno,sigurno ima neki likovi kajj igraju 4-8 stolova pa imaju veci roi,jedino je bitno hourly! Koliko $ zaradujes po satu, to bi se trebal svaki igrac koncentrirat!
Slazem se rodman...samo sam htio reci na koji nacin bi se mogao postici veci ROI u teoriji...naravno da je hourly bitniji
Pantelija1, koliko uopce stolova igras odjednom? Ispricavam se ako je negdje napisano, a propustio sam.
Bez obzira na volume i sve, svaka cast na trenutnom rezu!!!
prijava odnosno registracija za objavu odgovora