Re: *** Euro 2012-komentari ***
LOL!
Mrzim ovakve patetične, nimalo smiješne komentare..
Da smo popušili, srali bi na sve strane, kada dobijemo onda je curiiii -> LOL ..
Jučer smo odigrali utakmicu iznad svih očekivanja, veći dio igrača je bilo na razini iznad svojih mogućnosti (Srna, Rakitić, Mandžukić, Perišić) Modrić je bio maestralan, par levela iznad svakog igrača na terenu, Ćorluka i Pletikosa solidni, Vukojević pokazao da mu Dujmović može čistiti kopačke.. Ali moram ovo napisati Strinić KRIMINALAN, nevjerovatno da to niti u jednim medijima nije dobilo pažnju..
Prema naprijed nikakav, u obrani nesiguran, ispucao je tonu lopti u out, uvijek kasnio na igrača..daleko najlošiji/limitiraniji igrač na EP..
S druge strane Šifo .. ne znam koji vrag uvijek pušta igrača ispred sebe u zoni od 20metara, pa mora biti ispred.. mislim to su neke osnove stopera, bio je također očajan ali to ne iznenađuje on je limitiran, znali smo to od početka...
Na kraju, svaka im čast stvarno, ostavili su srce, iznenadili sve. Kasnije sam pogledao neke opširnije sažetke, hladne glave, bez euforije.. imali smo hrpetinu stvarno vrhunskih akcija. Oni su svoj dio odradili, realno je da popušimo od Španjolaca i Talijana, sve dalje što napravimo biti će podvig, ali nakon sinoć imamo razloga biti optimisti !