Tema: Dvadeset i dva igrača potvrdilo nastup na WSOP $1 milion buy-in event
Iz World Series of Poker organizacije potvrdili su kako će se održati planirani Big One for One Drop $1 milion buy-in turnir ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Dvadeset i dva igrača potvrdilo nastup na WSOP $1 milion buy-in event
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Iz World Series of Poker organizacije potvrdili su kako će se održati planirani Big One for One Drop $1 milion buy-in turnir ...
http://www.highstakesdb.com/3093-jens-j event.aspx
What do you think about the list of players so far?
There are many amateurs, so the tournament will have a good value. It is also great to get to play with all these businessmen, since many of them have great personalities.
The list of players include also a few weaker poker pros, which brings even some more value to the tournament.
http://allinforonedrop.com/en/complete-list.html
Btw Da li će biti prijenos ovoga ?
nema Helmutha
hellmuth skuplja lovu , dosad ga stejkaju sa 550k, reko je da 80 % sanse da igra...
btw kaj ih nije 39 vec, mislim da sam negdje procitao
je, 39 ih je zasad..
Mozda bolje da PH ni ne skupi lovu...zivcira se kad je 2k buyin,zamislite sta bi radio sa 1M...
Mozda bolje da PH ni ne skupi lovu...zivcira se kad je 2k buyin,zamislite sta bi radio sa 1M...
Baš zato je bolje da skupi.Zamisli blow up na 1 mill buy in.Neprocjenjivo!Zato ga volimo.Što bi rekao Norman Chad-"my poker king".
Zadnji popravljao marac9 (23-05-2012 16:08:11)
ako netko ima izvor sa kompletnom listom molio bi link .
-Službena stranica One Drop nije ažurirana kako treba , po twitteru i po nekim poker-sitovima se vidi da su se regali Galfond i Phil Ivey iako to službeno nigdje nije potvrđeno.
-Ako netko može reći i kad počinje ovaj mtt po našem vremenu
LP
Zadnji popravljao ivica5261 (30-06-2012 20:12:23)
http://www.wsop.com/2012/thebigone/
nice ty
Cisto da vas obavjestim: igraju i Phil Hellmuth i Gus Hansen!
Shit just got interesting
Eh da, i Dwan je doveo svoje bogate Kineze, navodno ce se ispunit svih 48 mjesta (mozda ce cak i falit koje!)
Zadnji popravljao Soob (01-07-2012 13:33:27)
Shit just got interesting
nemoj hebat šteta da ne postoji neki live streaming
postoji live streaming na stranici wsop i na ESPN će također biti
Hellmuth je očito biknuo MGM satelit za ovaj mtt , sick life
Zadnji popravljao ivica5261 (01-07-2012 13:36:36)
Shit just got interestingEh da, i Dwan je doveo svoje bogate Kineze, navodno ce se ispunit svih 48 mjesta (mozda ce cak i falit koje!)
gdje je taj službeni link da je hellmuth i hansen u ovom mtt. postoji info da je je hellmuth digao satelit mgm ali nije potvrđeno , a hansena nema nigdje u službenim popisima.
tnx roba
napokon official lista , jer na svakoj je pisalo unknown pod ove satelite winnere
nije Hellmuth digao nikakav satelit, nego se posljednih 8 na tom satelitu dogovorilo da će stejkati Hellmutha, a Hansen se nešto dogovorio s Deebom nakon što su ostali HU, a vjerovatno je dogovor pao i nešto prije - kad ih je bilo 5.
http://www.wsop.com/2012/live-video/def ?TID=12155
prethodno instalirajte veetle i enjoy
moramo imati facebook da bi mogli gledati... koji LOL
inb4: "pa kaj ti nemaš fejs "
Jel iko uspia ovo pokrenit?
Meni stalno javlja: Network problem or could not load file
ja ipak uspio, al mi prekida, ne mogu opće normalno pratit, pa sam zatvorio
ne trebate imati facebook , ima dole opcija druga da skine proglram veetle , instalirate na komp i gledate
radi normalno i rijetki lag ali ništa strašno
ja ipak uspio, al mi prekida, ne mogu opće normalno pratit, pa sam zatvorio
meni ista stvar, nekako uspio sam pokrenuti, ali ne moze ni 10 sekundi ici bez da se zamrzne ima li netko kakv drugi link za stream?
thx ivice, al meni to i dalje ne radi skinuo sam veetle, ali ne kontam šta kad ga skinem. opet mi je isto sve, krene stream na 5-10 sekundi, smrzne se i to je to.
wow, 6b/fold seidel... cini se da kraljevi ne vrijede 1mil$
prijava odnosno registracija za objavu odgovora