Re: UFC veceras?
HAHAH epic
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
HAHAH epic
više san očekiva od borbe,pogotovo od Rashada,Jones je rutinirano to odradi,bez prevelikog rizika,a i ipak se osjeti 20 cm razlike u dosegu,onih par laktova što je završilo na Rashadovoj bradi...
ako neko nadje link za stream (dobre kvalitete) neka obavezno okaci jer vjerujem da ce bit stvarno dobar match...
Tu mozes birat koji stream zelis kad bude live: http://www.vipbox.tv/sports/ufc.html
Zadnji popravljao RufMichAn666 (07-07-2012 02:04:59)
Na vaganju je bilo vatre 30:10min http://www.youtube.com/watch?feature=pl QLos_qBpIk
uff jedva cekam, mislim da se silva ovaj put spremio kako treba i da ce dobit, al moram navijat za chaela tip mi je prezanimljiv s ovim ispadima u intervjuima kad vrijeda sve
oo ovo će bit pravi praznik danas... Kličko boksa protiv nekog svoje veličine, superkombat u bugarskoj - K1 gdje se bore kolega iz kluba protiv tipa kojeg trenira prijatelj iz nizozemske ) i onda još ujutro silva-sonnen , uf uf
Cheal je live troll i lik je stvarno zabavan ali nije toliko dobar borac, dobar je hrvac ali mislim da mu to nece bit dovoljno, vidit cemo.. doduse neznam za koga da navijam, ubiti zelim samo da netko uvjerljivo pobjedi tj. da suci ne odlucuju na kraju.
chael nije dobar borac ?? pa tip je brutalac samo je andreson valjda najbolji ikad pa svi pored njega izgledaju smijesno.. mada u prvoj borbi nije andersonu bilo do smijeha kad ga je razbijao po ringu 23 min chael
a chael ovo radi samo zato da bude sto popularniji i da dobije vise love, tip uopce nije glup, tocno zna zasto to radi..
pa niko nebi bio tolko nabrijan na ovu borbu da ovaj ne sere po silivi vec 2-3 g u svakom intervjuu koji da
lol nije dobar borac,2. najbolji u kategoriji..i nadam se da za 15 sati dobija jer je kralj,šoumen i netko silvi mora stati na kraj
Rekao sam da nije 'toliko' dobar borac.. da razbijao ga je po ringu 23 min i nije bio u stanju zavrsit borbu, stand up mu je osrednji, jiu-jitsu nema, mindset u ringu mu i nije najbolji.. dobar je hrvac ali sta, bude u poziciji u kojij zeli bit i opet nije u stanju zavrsit borbu nego dozvoli da mu ovaj izvuce polugu lol.. a nije mu prvi put da tako gubi borbu btw
Naravno da je dobar i zasluzuje ovu borbu ali realno Silva je favorit i ako mi ni on nije simpatican previse
probaj ti dovršit silvu najdominantnijeg čovjeka ikad u ufcu..i nije samo to 'neka poluga',čovjek je doktor partera..ali da ovaj ima problema sa dovršavanjem protivnika to je istina,volio bi ga vidjeti na tronu samo da vidim koje bi gluposti izvaljivao
kako je ovo zavrsilo? ako jos nije je ima koji link za to pogledati ja sam probao s nekoliko ali uzaludno..?
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10101602758030.html
...na kraju ga na rostilj zove..... ....car i gotovo.
Silva car!!!!! Ajde nek sad Sonnen zucne nesto Dobio je po tamburi bas onako fino momacki,skoro sam svrsio kad sam ga vidio skupljenog ko pii na podu kako pije bombe u retardiranu bulju
kako je ovo zavrsilo? ako jos nije je ima koji link za to pogledati ja sam probao s nekoliko ali uzaludno..?
Sonnen je pokazao da je nije kompletan borac, Silva ga je za klasu bolji..
isuse ovaj je sam sebe pobjedio s ovim backfistom