ok, zanimljivo meni je bilo čudno da je jedan reg to callao sa JTo... ako je std, onda sam neš novo naučio. problem je što ja ne koristim nikakav program za to, a i nemam tu baš previše iskustva (iako si me nazvao regom), pa onda po osjećaju donosim odluke, a ovdje mi osjećaj kaže da je bolje foldati JTo. bit će da je kriv.. jasno da je na KO sng-u obavezan call sa JTo, samo njih ne igram
inače, ono što sam ti rekao da mi Tournament Shark pokazuje krive brojke za tebe, pitao sam njihov support zašto (i baš sam tebe dao za primjer, kako ti piše da si u minusu, a da je na SharkScope-u jasno da si u plusu), pa su mi rekli ovo:
Hi,
Several reasons for that. Our length of coverage is different from SharksScope. We started covering PokerStars in 2008 and SS started covering PS before that.
More importantly, multi-table SNGs are posted by PokerStars as both MTTs and SNGs and there is no fixed formula that dictates how SS and Poker Pro Labs process these tournaments. They can be processsed as either SNGs or MTTs. In other words, the same multi-table SNG can be processed as an MTT by us and SNG by us.
Thank you,
Dan
iz čega opet nisam skužio najbolje u čemu je štos.. no primijetio sam da mi za još par igrača koji su odigrali masu turnira pokazuje da su odigrali točno 40000 turnira (tu im je valjda neki bug, možda nakon 40000 prestanu računati nove turnire..) i još neke čudne brojke.. jer teško da je itko odigrao 40000 turnira i da je u minusu, valjda bi skužio u jednom momentu da mu to ne ide
Small stakes poker is like your birthday: everyone calls you, which is supposed to be nice, but it ends up getting annoying.