Tema: Come si vince un HU??
Nisam mislio raditi nešto slično, ali suočen s downswingom , odlučio sam otvoriti ovaj projekt u nadi da će mi pomoći da se bolje nosim s bad runom i, nadam se, tiltam manje.
Trenutno sam u downswingu od nekih stotinjak K handova. Nisam previše ispod ev-a, možda 3,5K eura, ali količina setupa u tom razdoblju je bila nezamisliva.
Inače dobro tiltam, razbijam i bacam stvari po stanu, ali mi tilt ne utječe previše na igru. Možda malo previše foldam, ali to je uglavnom to.
U ovom razdoblju sam imao dva tilta gdje sam nekoliko minuta gurao all in svaki hand, a to su stvari koje si ne smijem više dopuštati.
Igram NL100/NL200 HU holdem. Trenutno sam na 3 mreže (Party, Microgaming, Entraction).
Imam dva osnovna cilja do 1.10. ove godine, a to su odigrati 90-ak K handova, i ne tiltati previše u tom razdoblju.
Prvi cilj neće biti lako ostvariv s obzirom da je ljeto i dobar dio vremena neću biti doma. Drugi će biti još teži ako se ovakav run nastavi. Još jedan problem s drugim ciljem je taj da sam u ovom razdoblju preko ljeta doma kod svojih. To znači da se ne mogu previše derati, bacati stvari, razbijati i tako smanjiti tilt.
Postoji solidna mogućnost da prekinem projekt ako ne budem u stanju igrati. Ako zdonkam jos 4-5 K eura, vjerojatno ću movedownati i igrati NL50/NL100.
Nastojat ću updateati ovo bar svakih 5-6 dana, postati najzanimljivije handove, grafove...