Tema: "Jebem ti posao!" projekt
O cemu se radi?
Radim u casinu zadnjih 8 god. i zbog nekih stvari pun mi je kurac tog posla!!! U ostalim casinima radnici imaju ponekad slobodne i vikende,ali kod nas je 99% gostiju talijana i oni dolaze vikendom igrati i tada je štala i nitko nema slobodno (osim 3x god kad sam na godisnjem). Da se razumije:zadovoljan sam poslom,placa jako dobra za HR prilike,nikad nije kasnila ni 1 dan,cist sam,uredan,ali smeta mi sto sam sve ove godine propustio masu vjencanja, rodjendana,dogadjaja,frendovi dobivaju djecu,a ja ne mogu proslaviti s njima...stvari koje novac ne moze kupiti i koje ne mogu nadoknaditi. Kulminiralo je na EP 2012 kad mi je raspored bio takav da nisam mogao gledati nijednu tekmu reprezentacije! Gledao bi cetvrtfinale da smo prosli kao 2. u skupini pa igrali onu nedjelju,ali do toga nije doslo. A posao ne mogu promijeniti zbog troskova zivota,a i nije vrijeme za mijenjanje solidnog i sigurnog posla...
Igrao sam sve i svasta,od casha 6max,HU,pa preko sng fifty50,husng,9man...I najbolje mi leze 9man sng turbo,tako da od sada igram samo to. Svibanj me islo jako dobro na 3.50$,dosta lose na 7$. Evo ss.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ali onda mi je trebala lova pa sam cashoutao. Lipanj sam pimplao cash NL5 i NL10 i tu imao cca 200$ plusa,ali opet mi trebala lova pa cashoutao. Sad vjerujem da neko vrijeme necu trebati cashoutati i da cu moci igrati u miru.
Uglavnom cilj mi je naravno postati PRO ili u najgorem slucaju imati mjesecne prihode tolike da si mogu priustiti neki manje placeni posao. Ali naglasak je na ovoj prvoj opciji...Necu postaviti vremensku granicu,ali recimo da SP 2014 zelim gledati u miru,ako ne i odletjeti u Brazil...
- pocetni BR: 100,50 $ (vec igrao danas i skoro se uduplao)
- 3.50$ 9man turbo,pokerstars,8-12 kom odjednom
- volume: min 1k kom/mj.
- move up 50 BI
- pogledati masu videa,procitati kljige,mozda i uzeti coacha za vece limite
Toliko za sada. Updejtat cu nadam se bar 1x tjedno.
Wish me luck!