Re: SCAMMER
ja ti se samo volim zajebavati i sa sela sam, tak da nisam bas pristojan
ali bolje i to nego krast pare ljudima po internetu, ne?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ja ti se samo volim zajebavati i sa sela sam, tak da nisam bas pristojan
ali bolje i to nego krast pare ljudima po internetu, ne?
daj se vratite na kurce u guzicama, tam je bilo napeto
tam je uvijek napeto, ak me beres
Tilt napisao:lolol pa naravno da treba iznjet online ali ne nakon sto mu se tip ne javlja 5 dana. Pa ti svoje bapove updateas svakih 15 dana kako bi se osjeco da te netko prozove na forumu imenom i prezimenom, stavi tvoju osobnu i ostalo.
A ovo za sliku ako ne mozete skuzit zajebanciju onda...Jedan bap nisam updejtao 15 dana, zbog privatnih problema, koje mnogi od vas nemaju (i bolje da ne).
E a da sam dao ikakve naznake da sam scammer,vjerojatno bi neko stavio osobnu i to sve, a isto tako vjerojatno bi me zabolila neka stvar za to.Pa valjda pantelija zna "navike" tog covjeka, i valjda zna da nes nije ok ako nema ni traga ni glasa 5 dana.
Ako se ne varam taj lik je bio nes sjebo vec na forumu.
ahah pa mozd i ovaj tip ima privatne probleme? mozd je otiso na more? pa nije on duzan stejkeru govorit svaki dan gdje ide, sta radi i ostalo.
Ak se ne javi 15ak dana il tako nest, ja sam uvijek za to da se iznese na forum, ali ovo preseravanje moze bit samo kontraproduktivno.
cropoker500 napisao:Tilt napisao:lolol pa naravno da treba iznjet online ali ne nakon sto mu se tip ne javlja 5 dana. Pa ti svoje bapove updateas svakih 15 dana kako bi se osjeco da te netko prozove na forumu imenom i prezimenom, stavi tvoju osobnu i ostalo.
A ovo za sliku ako ne mozete skuzit zajebanciju onda...Jedan bap nisam updejtao 15 dana, zbog privatnih problema, koje mnogi od vas nemaju (i bolje da ne).
E a da sam dao ikakve naznake da sam scammer,vjerojatno bi neko stavio osobnu i to sve, a isto tako vjerojatno bi me zabolila neka stvar za to.Pa valjda pantelija zna "navike" tog covjeka, i valjda zna da nes nije ok ako nema ni traga ni glasa 5 dana.
Ako se ne varam taj lik je bio nes sjebo vec na forumu.ahah pa mozd i ovaj tip ima privatne probleme? mozd je otiso na more? pa nije on duzan stejkeru govorit svaki dan gdje ide, sta radi i ostalo.
Ak se ne javi 15ak dana il tako nest, ja sam uvijek za to da se iznese na forum, ali ovo preseravanje moze bit samo kontraproduktivno.
I isto tako moze sprijecit daljnji scam od te iste osobe. Al zasto se mi tu prepucavamo, nek se frajer javi i izjasni.
Peace!
a ja došao vidjet temu, reko ''da vidimo ko je ostao dužan cromanu''
.
Evo cjeli post je izbrisan. I naravno moja isprika svima koji su se uvrijedili ali ocito je da ovakve teme nisu dobrodosle na forumu.
Ja osobno vise necu objavljivat ovakve i slicne teme.
Admin moze Lock.
ovaj forum je krcat kompleksašima i licemjerima, još jedan dokaz su reakcije na ovu temu...
pantelija ima svako pravo napraviti SVE što je u njegovoj moći da maksimalno baci ljagu na ljudsko smeće koje mu je uzelo pare, a vi ostali koji tražite dlake u jajetu pričekajte, pa ćemo vam suditi...
ahah pa mozd i ovaj tip ima privatne probleme? mozd je otiso na more? pa nije on duzan stejkeru govorit svaki dan gdje ide, sta radi i ostalo.
A možda ti imaš IQ sobne temperature ili voliš srat tamo di nije predviđeno mjesto za tvoje nepodnošljivo smrdljive fekalije?
edit: koji si ti jebeni faktor da čovjeku ovdje sereš dal ima ili nema pravo boriti se rukama i nogama kako zna za SVOJE novce???
KOJI?!?
Odakle si uzimaš za pravo tako se postavljati?
Zadnji popravljao TVex (19-07-2012 00:03:15)
daj ugasi TVex, nemoj se pravit gluplji nego sto jesi
Ako je otišao na more ili gdje god itekako je dužan stakeru javiti da ga nece biti par dana. Ili mu se nešto ozbiljno desilo ili je maznuo lovu. A s obzirom na njegovu prošlost prije će biti ovo drugo...
I kao sjebati ljude je ok,a staviti sliku osobne nije ok??? Meni je samo zao sto nema i scana druge strane osobne...
daj ugasi TVex, nemoj se pravit gluplji nego sto jesi
Pa ne znam ko je ovdje glup, ili preciznije - malouman.
Ili moraš biti jebeno retardiran ili zlonamjeran da ideš čovjeka karat u mozak, a očito je da mu je lova maznuta.
jedino sto je ocito u ovom threadu je da si ti opet spiso 5 glupih postova, nista drugo nije ocito
pantelija1 napisao:.
Evo cjeli post je izbrisan. I naravno moja isprika svima koji su se uvrijedili ali ocito je da ovakve teme nisu dobrodosle na forumu.
Ja osobno vise necu objavljivat ovakve i slicne teme.Admin moze Lock.
Zatvaram temu na zahtjevo OP-a. A i jer je rasprava otišla u krivom smjeru i jer su počela vrijeđanja.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora