Re: PokerXE
Prosle godine sam igrao 4 stola (ne znam da li je bilo na Nordici ili NoIQ) i na 3 stola istovremeno flopam set,zastackam se na flopu i sva 3 izgubim na runner-runner...kolika je sansa za to?
Hocu reci da s svakakva sranja moguca...glavu gore i idemo dalje!
Da, ali evo ti to spominješ kao izolirani slučaj.
Meni se ovaj "izolirani slučaj" događa nakon 2 uzastopna užasna dana a prije njih sam imao 2 dobra dana (ne super dana) prije kojih je bilo 3-4 tjedna konstantnog natkupljivanja i downswinga. Dobro serem, nije. Tjedan dana je bilo super, ali bez imalo pretjerivanja, zadnjih 45 dana cca je jako loše i stalno silazna putanja, a to je problem.
Jasno je meni da sam bio i na određenom heateru kad sam crushao nl25 tamo, pa se možda baš potrefila neka neizbježna loša serija čim sam se digo na nl50/100 (s tim da sam otkako sam prešao na viši level unatoč svim užasnim sranjima još uvijek nekih 350e u plusu u tih 50ak dana novog levela - tolko o fieldu!!)... ali nakon par godina u pokeru na stvarno svim mogućim stranicama, nakon hrpe iskustva, vjeruj mi da mogu sa priličnom točnošću bez nekog specijalnog pomoćnog alata, primijetiti kada određena stranica baš i ne funkcionira kako bi trebala.
Ovdje di igram su igrači stvarno nevjerojatno loši, možda najgori ikad što sam vidio, evo danas igram nl50 i uspoređujem s nl10 neki dan na party pokeru što sam malo igro za neki bonus money - pa mislim da bi ti igrači s NL10 pregazili onu tamo konkurenciju!
I sad ja nemogu dobiti jedan all in? Ok serem, mogu. Ali problem je preočigledan - shortstack debilčine dobijaju puuuuuno previše all inova u spotovima gdje su crushani (tipa 88 vs 22, AA vs 44 i sl.).
Vjeruj mi nije to samo moja subjektivna procjena i dojam nakon loše serije, nego toliko učestala pojava da je jednostavno nemoguće ne primijetiti!!
Jako jako teško mi je ostati pribran i igrati makar za rejkbek (koji mi mjesečno donosi sasvim solidnu količinu love, od koje se čak donekle može i živjeti!), igrati najbolje što mogu, ne tiltati ni grama - ali vjeruj mi da je ovo konstantan ali NEPREKIDAN pritisak na tlak, jako teško mi je ne nervirati se.
Desi mi se da ostanem smiren, igram A igru, ali iznutra gorim i onda puknem i satarem miša ili tastaturu. Ne zato što sam izgubio, nego zato što ne mogu vjerovati da je ovaj svijet u tolikoj mjeri krcat prevarantima i da se oni iz dana u dan bogate i jebu normalne ljude u zdrav mozak
I feel for you, šta da ti kažem. Nemoj igrati par dana ako te pogodilo to, a jest. Mene jučer na jednom stolu pokralo za 100 eura adjusted EV-a. Šta da kažem, najveća ribetina mi uzimala lovu pa dijelila svima okolo za stolom lol. Na kraju je zdonkao sve, naravno. Ako ništa drugo, ja sam mu zabio posljednji čavao u lijesu, ali sam morao callati push sa A high hahaha
A probal sam i to s neigranjem. Ne igram, dođem svjež i odmoran i u roku sat vremena sam u stanju totalnog psihofizičkog kaosa.
Vapim za spasom!
Evo sad kad razmišljam o sutrašnjem sessionu kojeg moram odradit (min. 4 sata dnevno sam si zadao) dođe mi zlo. Jer znam kaj me najvjerojatnije čeka i da ako će mi u sobi opet biti +40 ili ako će djeca previše vrištati u parku - da neću imat dovoljne mentalne snage to istrpit
Čovjek bi se normalno trebao veseliti sessionu s donkovima, ali eto, to baš i ne ide tako
I onda se pitam - pa jel to toga vrijedno? Tih 400-500e rejkbeka mjesečno i evenutalno neke zarade kad prestane downswing (ako ikad prestane, jer ovo je prebolesno već)? I šta, imat ću malo jaču prosječnu plaću par mjeseci dok ne ugase taj sajt, ali i tri čira ne želucu?
Jebeno. Iskustvo o kojem ću pričat unucima!
A kad pomislim na neki drugi sajt/mrežu - sjetim se samo ongamea na početku ove godine. Tamo sam pak u dva mjeseca na goalwinu i smartliveu konstantno imao downswing
Gubio sam po 8-9 bi čak i na nl10, na epske načine
Metali su mi ga kao Brzom iz Mućki, a ja sam se vraćao po još \o/
Dok mi jednog dana nije dopizdilo gledat i to...
Zadnji popravljao TVex (05-07-2012 00:07:27)