Tema: jel vam forum radi
meni zadnji par dana je proradio na par minuta?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Meni na firefoxu neda da se ulogiram, traži me da uključim cookije, ali nikad ih nisam ni dirao...
meni zadnji par dana je proradio na par minuta?
+1
Meni na firefoxu neda da se ulogiram, traži me da uključim cookije, ali nikad ih nisam ni dirao...
+1
Proradilo danas preko firefoxa.
Jedino sta se zna desit je da kada izbrisem cache da me baci na si.pokerpro.cc kada prvi put ucitam stranicu
meni i dalje nece mozilla, chrome bez problema.....
Evo meni radi na mozilli,ali na telefonu nikako...Ja predlazem da pisemo peticiju za povratak starog foruma...
O jebem ti kolačiće.Sveti Savo pomozi.
Malo radi, češće uopće ne učitava ništa. Danas je ok iako nemam problema sa browserima. Ili otvara u svima ili ne otvara u ni jednom.
Meni jučer i danas radi lijepo, ali recimo kad otvorim neku temu sa strane se slova mješaju od ostalih tema, prelaze preko ovog prostora za pisanje i slično... Trenutno je uredu. Na chromeu sam.
Baš sad u FF 15 nemam onaj dio za se prijavit, ne učita ništa iznad ovog dijela - Nove objave Aktivnih tema Neodgovorenih tema Nove poruke
U Chromeu se pojavi i radi sve dobro.
Na firefoxu se ponovo ne mogu ulogirat....
Uvijek ona poruka sa kolacicima i sl.
Sada koristim chrome privremeno...
Poz
moram priznati da malo nervira sta forum ne moze zapamtiti da sam ulogiran tako da se svakom posjetom moram ponovno ulogirati..
PokerPro je bio nedostupan zbog napada hakera na server i morali smo staviti jaču zaštitu.
Stranica trenutno radi malo sporije zbog višestrukih zaštita protiv upada hakera.
Ali roba daj mi reci zasto se ovo desava?
"Prijava je bila uspješna, ali kolačić nije bio poslan. Molimo provjerite Vaše postavke i ako je moguće, ukljičite kolačiće za web stranicu."
Jel mozes molim te to signalizirati tamo adminu da on vidi o cemu je rijec.
Jer nervira me sta samo za forum moram koristiti chrome....
Probaj izbrisati cache u browseru i refreshaj stranicu par puta. To se dešava jer sajt ide kroz drugi IP, a browser je zapamtio stari.
Probaj Firefox
Meni ista prica. Prijava je bila uspješna, ali kolačić nije bio poslan. Molimo provjerite Vaše postavke i ako je moguće, ukljičite kolačiće za web stranicu.
Napravio sam sada i update firefoxa i uvijek isto a jucer navecer radilo.
Malo radi malo ne radi, ocito je da nes prckaju po forumu....
Zadnji popravljao masterboy (04-09-2012 13:07:45)
izgleda da intenzivno rade na stranici pa zato. za pogled kad je zadnji put stranica doradjivana u url kopirat
javascript:alert(document.lastModified)
Znam da intenzivno rade jer danas ponovo firefox mi kaze ono za kolacice a jucer sve normalno islo...
Evo danas sam se uspio logirat, nema vise problema oko kolacica -_-.
Zašto je forum online samo 5 minuta dnevno? Već danima radim refresh svakih par sati kad dođem na komp i ništa do sad, napokon.
Neki haken nas konstantno napada... Svaki put na drugačiji način. Kad stavimo jednu zaštitu, on nadje drugu rupu...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora