Tema: 3bet call OOP
1. Jel callate 3betove OOP? S kojim handovima?
2. Callali ste 3bet OOP i flopali TPTK ili overpar. Chekirate, protivnik cbeta... Rejzate ili callate? Zašto?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
1. Jel callate 3betove OOP? S kojim handovima?
2. Callali ste 3bet OOP i flopali TPTK ili overpar. Chekirate, protivnik cbeta... Rejzate ili callate? Zašto?
1. Rijetko, al ako to radim to je iz razloga jer smatram da ce foldat na 4bet il se stackat samo s jacim. Handovi ovise o njegovom 3bet rangeu.
2. Rejzam ako mu je mal tcb ili je drawi board.
1. Nažalost puno više nego šta bi triba. Al popravljam se malo u tome. Range ovisi o protivniku. Ako je neki donk onda sa svim igrivim callam jer smatram da mogu naplatit bilo sta postflop
2.
Rejzam ako mu je mal tcb ili je drawi board.
1. ja također sve rijeđe/rijetko
zavisi od nekog history-a, game flow-a, pozicija, dali je BTN vs CO, ili situacija npr. da likovi 3betaju vs EP 9% a vs BTN 5%
a ono na pamet mi odma padne AQs lol, a tak nešto, uglavnom ovo što je rounder reko
e da eventualno ako smo jako deep mislim da j ok i manje pokete/sc, pogotovo vs nit fisha i sl
2. brijem da vs loose lika koji dosta barrela ću cc flop c shove turn, a vs nekog tight mislim da neću ni callat pre
makar kod mene je drugačije neg vaši limiti pretpostavljam, ono ima likova koji 3betaju jako puno i cbetaju flop 90% i ch sav zrak na turnu, dok neki opet cbetaju samo kad pogode, jer čim callaš te stave na jaki range pa čak niti ne cbetaju , vs takvih brijem je +ev callat i puno šire
neznam, kod mene ima tolko različitih igrača da bi se moglo valda danima govorit
e da zaboravih da je obv i image važan, npr ak si nit ko ja onda se zapitaš dva put prije nek callaš 3bet oop , i zbog preflopa i nečeš dobit baš light akciju postflop
jebote i baš callam na sb TT vs btn , bb 3bet sq ovaj call i ja call, flop ATA i lik je imal AJ i ja ga nisam stacknul jer sam tu pisal i time outalo me loooooooooool, koji sam ja tenkre
Zadnji popravljao cgreen (22-09-2012 01:36:27)
1. Protiv agresivnijih igrača volim callat veće pp, nekad i premiume ako imaju jako visok fold to 4bet...Protiv TAGova rijetko kad callam jedino u slučaju nekog historija s njima...
2. Naravno ovisi o protivniku...tu mi stvarno dosta faktora igra ulogu...cbet u 3bet potu, agg po stritovima, turn cbet itd...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora