Tema: miroror PREVARANT
Dakle,članu foruma poznatom pod nickom "miroror" sam 29.07. posudio 100 $ uz njegovo obećanje da će novac vratiti u roku nekoliko dana.Novac sam mu prebacio sa svog na njegov PS account.Znao sam da je lik već godinama član ovoga i ostalih hr poker foruma i da je već vršio transakcije sa drugim članovima,da je bio i stejkan i da nikada nije bilo problema sa njim pa odlučih budala pomoći čovjeku bez traženja njegovih osobnih podataka.Novac nije vratio u dogovorenom roku ali se javio PM-om 11.08. da ga banka nešto zajebava i da će mi vratiti lovu za par dana.Od tada je već prošlo mjesec i pol a od njega ni traga ni glasa,čak ni onih tipičnih dužničkih izgovora "imao sam privatnih problema" ili "nisam imao pristup internetu jer sam bio na godišnjem u Sjevernoj Koreji".Od tada sam mu poslao nekoliko PM-ova koje nije otvorio vjerojatno misleći da će problem nestati sam od sebe ne bude li se pojavljivao ovdje.Ako je mislio da ovo neću objaviti i da neću učiniti sve da ga pronađem onda se grdno prevario.Nije toliki problem novac nego krajnja drskost koja razbjesni čovjeka i koja zaslužuje naplatu sa "debelim" kamatama,na više načina.Iako ne znam njegov identitet,po forumima je ostavio dosta tragova po kojima ga se uz malo truda može pronaći,između ostalog i svoju fotografiju koju još neću objaviti nego mu dati tjedan dana da se javi.Da mi uštedite trud,molio bih one koji znaju njegove osobne podatke(a takvih vjerojatno ima jer je prodavao ovdje neke stvari i vršio transakcije) da mi ih jave na PM(jamčim diskreciju).Hvala.