Re: lova od star2185
Ostavi si ostatak za slučaj da nekoga opet scamma, što bi se moglo desiti. Ja ne bih imao grižnju savjesti na tvom mjestu. Napokon mu je karma malo uzvratila udarac.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ostavi si ostatak za slučaj da nekoga opet scamma, što bi se moglo desiti. Ja ne bih imao grižnju savjesti na tvom mjestu. Napokon mu je karma malo uzvratila udarac.
++
Meni je najzanimljivije kako je detektiv dfable odma snimio IP.
nije vratio, ak treba još nekaj, pm me
771356222
2012/09/06 @ 17:30
Transfer CASHOUT
($29.65 USD)
star2185
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
We have transferred USD 29.65 from your account to 'star2185' as per your request.
Good luck to you both.
Regards,
PokerStars Cashier
Mislim da bi trebao razmisliti o svojim postupcima i ispricati se svim ostecenima. Kad se sjetim kako je bahate privatne poruke slao kad je zascammao nekog, ne sjecam se vise koga.
Mene, da. Jos imam te poruke... Trebalo je biti ko u starom texasu: nadjemo se na poljani i dvoboj za 30$ . Nevezano direktno za ovu temu primjetio sam sve vise novih clanova (<50 postova) koji imaju jako cudne prve postove: je li to neki retardirani komentar u temi koja nema veze s njima, da li je to neko muljanje vezano za transakciju, zicanje bez pokrica ili mijenjanje valuta kn<->eur/usd, uglavnom sve osim pokera. Zalosno, al istinito.
p.s. ako vam fali "ban" admin, za ove nove(stare) clanove na forumu dobrovoljno se javljam
a bokte ok je samo dok on krati druge za pare
Zadnji popravljao Manchinator (10-10-2012 21:21:06)
LOL. Ipak mu nisam trebao poslati.
eto kako scammeru nije tesko obajvit ime i prezime i adresu od nekog tak bi se trebala objavit i imena i prezimena scamera bez problema
neznam zašto ti je bilo žao i zašto si mu poslao lovu, bolje da si je poslao nekom kome treba(hum.) neg tom kretenu
i mislim da je krajnje vrijeme da se nesto sredi s tim transakcijama!
Zadnji popravljao tonkobonko (10-10-2012 21:53:47)
roba59 napisao:LOL. Ipak mu nisam trebao poslati.
eto kako scammeru nije tesko obajvit ime i prezime i adresu od nekog tak bi se trebala objavit i imena i prezimena scamera bez problema
roba, kad te posjeti posalji ga da posjeti i druge clanove foruma, da ga svi upoznaju po malo
ima netko podatke o tom liku - siniša, to je onaj s kojim si ti bio na kavi pa imaš broj moba ili adresu? ajd da i to ovdje vidimo pa da ne bude jednosmjerno...
Scammera mora biti, sva sreća da ima ovako glupih scammera.
LOL. Ipak mu nisam trebao poslati.
to je ovaj isti lik, pitam jer se na slikici ne vidi? ajme komedije, zakuhtava dok se neko zbilja neće zainatit...
Zadnji popravljao iAcesHigh (11-10-2012 00:54:37)
Jebo me pas ako nisam htio kad se ovaj Tin pojavio napisati da je to sigurno radic,ali nisam htio bezveze stvarati nervozu...
I +1 za fableta detektiva!
roba59 napisao:LOL. Ipak mu nisam trebao poslati.
to je ovaj isti lik, pitam jer se na slikici ne vidi? ajme komedije, zakuhtava dok se neko zbilja neće zainatit...
Da
http://rs.pokerpro.cc/forum/viewtopic.p 6244#p6244
kolko glup mozes bit?
http://forum.parttimepoker.com/make-dea e-mtt.html
lik je lud ko kupus
Zadnji popravljao Manchinator (14-10-2012 22:13:04)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora