Tema: Full tilt
danas kasnije tijekom dana ce se moc downloadat software.
u starsima pod cashier i pod usd tabom imate desno transfer to ftp za direktan transfer novaca na ftp
http://www.fulltiltpoker.com/edge
aj da i to vidimo sta ce bit
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
danas kasnije tijekom dana ce se moc downloadat software.
u starsima pod cashier i pod usd tabom imate desno transfer to ftp za direktan transfer novaca na ftp
http://www.fulltiltpoker.com/edge
aj da i to vidimo sta ce bit
sta kao moze se sa starsa na tilt prebacit novac? otkud to i cemu to?
software je dostupan i igra se za play money
sta kao moze se sa starsa na tilt prebacit novac? otkud to i cemu to?
pa mislim da će taj feature uvelike olakšat igru na oba sitea za hrpu ljudi - neće se morati koristiti middle man poput netellera i moneybookersa...
Se korist isti account ili se mora radit novi
skuzio
Zna li netko da li se transfer s PS na FTP racuna kao 1st depozit bonus?
Ja sam to pitanje poslo danas supportu, jos nema odgovora...
Kad mi odgovore postat cu ovdje
kolko sam ja skužio da bi uopće dobili rakeback potrebno je imati minimalno silver status, i onda je rb 10%, dok se povećava po 5% svaki sljedeći lvl?
ovdje ima nekih kalkulacija, izgleda da ce bit losije nego na starsima
http://forumserver.twoplustwo.com/28/in
s-1260519/
ma ovo je banana sta su ponudili nakon svega sto se desilo...max sto mozes izvuci sad je 25% od "rejka" + 5% od bodova sto je daleko,daleko losije nego sto je bilo prije.. dobro je samo za one koji rade od 20-30$ rejka dnevno posto im se vise isplati nego na starsima(ps. izuzev sng-a jer tillt uzima 10%,a starsi 8%) tako da...
nisam siguran u tocnost ove racunice al evo cisto za neko ravnanje svima...(preuzeto sa 2+2)
$600 deposit = 15,000 points
$200 DME = 5,000 points
30days rake $1,500 = clear both ^ + get diamond VIP
= 25% RB
So total:
Deposit bonus - 40% - $600
Deal me in - 40% - $200
Gold (3 weeks) - 15% - $168.75
Diamond (1 week) - 25% - $93.75
Rake: $1500 - Bonuses: $1,062.5
70.8% RB
Ae,svi na Tilt.Ja ostajem na Starsu.Ciganin je,al najlepši.
Baš su ga usrali s ovim novim vip sistemom.
Stvarno sam se veselio ponovo igrati na full tiltu ali više ne vidim razloga za to
ma ocistit first deposit i dalje vidit kakve ce igre bit i 1.12 kakve ce promjene na starsima bit, prosle godine su lijepo sjebali mozda ove naprave nesto dobro
Zna li netko da li se transfer s PS na FTP racuna kao 1st depozit bonus?
Dobio sam odgovor od supporta, rekli su da mi ne mogu trenutno nikakve informacije dat jer ni oni još ne znaju pa da ih pitam opet kad se full tilt otvori
kak pass saznat ne radi mi remember password?
kak pass saznat ne radi mi remember password?
traži da ti posalju privremenu lozinku-moras znat koji ti ti je nick i mail koji si koristio
ma znam sve i pass imam zapisan al kaze da je invalid..
Bile napisao:Zna li netko da li se transfer s PS na FTP racuna kao 1st depozit bonus?
Dobio sam odgovor od supporta, rekli su da mi ne mogu trenutno nikakve informacije dat jer ni oni još ne znaju pa da ih pitam opet kad se full tilt otvori
1. Will the Inter-site Transfer feature count towards the destination site's first time deposit bonus?
- Yes, as long as it is actually your first deposit. If you are going from FTP->PokerStars, you'll need to write to their support to activate your bonus. PokerStars->FTP will be automatic.
http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ftp-update-answers-oct-31-a-1262546/
ma znam sve i pass imam zapisan al kaze da je invalid..
+1. Ima netko rjesenje?
edit: sredio sa password recovery, 1 min posla
Zadnji popravljao ajspingvin (01-11-2012 16:13:20)
jel iko uspio namjestit hem da radi na ovim play money sngoovima...jer se na play money cash igrama ne može namjestit, ja pokušavam i ne znam u čemu je problem... U full tiltu sam stavio da mi savea hh i u hemu da importa... na starsima na playmoney sngoovima radi?!
kaj ce ti hem za play money )
kaj ce ti hem za play money )
da ga nastimam za real money!