behemont napisao:sad vidim da sam malo krivo napisao ruku, al pretpostavljam da si shvatio...dakle ide
manijak sa mp(ovaj gore spominjani, 250$) otvori, ja zovem sa 8c Th Js Qc, button(102$) 3beta, oba zovemo.
dakle ti ovdje stackas sa top pair i flush draw? sto pobogu ocekujes da ima onaj tko reraisa moj pot bet a da je slabiji od mene?
Ne znam s čime sve te 3beta (obv je lakše ako staviš kakve statse), al recimo da ima AAxx, dobre KKxx i dobre rundowne u rangeu.
Stvar je u tome da ovaj flop generalno loše pogađa naše protivnike, plus ima hrpa turn karata koje nas improveaju. BTN nas praktički ovdje crusha jedino s AAxxcc/ KKxxcc; a ako možemo isfoldati gole overparove (AAxx, KKxx) super, ako se odluči stackati s njima, opet dobro jer protiv toga imamo i do 65%. Stvar je u tome da je BTN-u teško ovdje callat samo s golim overparom s obzirom da još ima igrača iza sebe, i skoro nikad nije tu dobar.
Agresija u PLO je vrlo bitna, i ako možemo ne dopustiti protivnicima da shvate svoj equity i tako naprave neispravne foldove, super za nas.
Ako BTN calla, a MP folda:
-barrelao bih turn 5 ili 2 (repamo turnani boat), jer mu je u rangeu najčešće suhi AAxx, suhi KKxx i Axxxcc, te ne bi trebao callat dva barrela nakon što pokažemo ovolko snage.
-b/f-ao bih turnani flush
-nastavio bih barrelat sve drugo
Ako BTN folda, a MP calla, situacija je malo zajebanija, jer je MP-ov range dosta širi ovdje, I dalje bih barrelao turnane SD-ove/2pair, al ne bih A,3,4,6 pošto će često ovdje kompletirat skalu i bolje je uzet free kartu (još uvijek imamo FD).
Zadnji popravljao dabac (11-10-2012 17:11:13)