Tema: Projekt #0
Zamislio sam si bio nakon prvog posta biti češće na forumu, ali odnijele me RL obveze...
Od tada sam barem nešto napravio - otvorio Moneybookers račun i preko njega uplatio $50 na PokerTime (MicroGaming). Uz to je vezan i moj projekt, koji ima sljedeća tri cilja:
1. Očistiti first deposit bonus tj. zaraditi 210 RR bodova ($70 rakea). Stavio sam $70 kao cilj jer nisam siguran da li imam još jedan bonus od $20 vezan uz first deposit.
2. Prostudirati Moshmanovu knjigu Sit 'n Go strategija. Imam je već godinu dana (hvala gosp. Senseiu), ali uglavnom je skupljala prašinu do sada.
3. Početi sa korištenjem Holdem Managera, da bih napokon mogao kvalitetnije analizirati i svoju i protivničku igru.
Projekt nije zahtjevan, zato je i dobio oznaku #0. Ideja mi je da svaki sljedeći projekt bude zahtjevniji, tako da mi se ovo čini ok za početak. Update neću raditi dok ne završim sa prvom točkom, što ne bi trebalo biti dugo (dobar dio toga sam već i odradio). Tada ću po točkama analizirati što sam postigao.
Unaprijed zahvaljujem svima na podršci,
Parangal