Tema: Full Tilt by Tonivk
evo prebacio sam se na tilt.....uplatio 50 $ zbog neki financijskih izdatak morao sam povući dosta bankrolla , tako da krecem ispocetka, jedino mi je zao sto cu dobiti mali bonus ali et sto je tu je krecem.....
BR: 50 $
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
evo prebacio sam se na tilt.....uplatio 50 $ zbog neki financijskih izdatak morao sam povući dosta bankrolla , tako da krecem ispocetka, jedino mi je zao sto cu dobiti mali bonus ali et sto je tu je krecem.....
Na full tiltu ti nemora biti žao za mali bonus. Bonus se oduzima od rakebacka...
prijavi se i ovde: http://www.trulyfreepokertraining.com/
nista te ne kosta, a mozes dobit free cr ili stox.
sretno
tonivk napisao:evo prebacio sam se na tilt.....uplatio 50 $ zbog neki financijskih izdatak morao sam povući dosta bankrolla , tako da krecem ispocetka, jedino mi je zao sto cu dobiti mali bonus ali et sto je tu je krecem.....
prijavi se i ovde: http://www.trulyfreepokertraining.com/
nista te ne kosta, a mozes dobit free cr ili stox.
sretno
sta je to, objasni malo...
Na full tiltu ti nemora biti žao za mali bonus. Bonus se oduzima od rakebacka...
kako to onda funkcionira
imam 1.5$ rakea za povrat, kad ce mi to pridodati na racun....mozda zbog bonusa nece?
U petak će ti valjda. Ako nisi očistio bonus ni jedan dio onda ćeš dobiti.
...upravu je roba...svaki petak je isplata rake-a...bar meni )...
mozda nisi primjetio. ja bi skuzio jedino tak da bi mi mail doso s obavijesti
evo da se i ja malo javim....dosao sam do 250 $ , ali nazalost po ko zna koji puta moram povuci banku, imam nekih izdataka tj. idem uskoro u austriju na skijanje....pa treba svaka banka......nadam se da uskoro uspijeti uhvatiti kontinuitet...steta....uskoro krecem opet od 20 $ ....pozz
zatrazi staking kad te tako super ide, grebat ce se ljudi
ma necu da se grebem od nikoga...pomalo, sad kad rijesim faks jos (5 ispita) krecem ozbiljnije....koliko to moze biti, u svkom slucaju za sada jos ne..
evo uplatili mi ovi sa tilta rake-back...1.35.....i krecem u akciju da dodem do 100$...jer smatram da sam dovoljno dobar za to...
što igraš?
matrix 1.2 i malo cash, al vidim da za cash nemam zivaca
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora