puki86 napisao:znaci mike mcdonald ima 1.15 markup na pca main event a ti imas 1,2
covjek ovu godinu 2x ft super highrollera, 4 ept finaltablea 9 top 30 finisha na ept
ne znam nista o tome, gledao sam na 2p2 i part time pokeru igrači sa sličnim profitom prodaju share-ove s takvim mark up-om. i uredno prodaju, tamo ja ne mogu postat jer nisam član...
iAcesHigh napisao:puki86 napisao:znaci mike mcdonald ima 1.15 markup na pca main event a ti imas 1,2
covjek ovu godinu 2x ft super highrollera, 4 ept finaltablea 9 top 30 finisha na ept
osobno nemam ništa protiv tebe, dapače, ali ovo što puki stoji fakat je isstina - taj PCA je jedna od najtežih serija live turnira pošto je jako atraktivan i zbilja hrpa profića igra tamo pa tvoj markup ne da nema smisla nego niti ne znam dal ima smisla da tražiš ikakav jer budimo realni, tipa s McDonaldom ne možeš se uspoređivat - pričam čisto realno i slobodno me razuvjeriš - jednostavno, informacije koje imam o tebi ne mogu me uvjeriti u ništa suprotno...
na pca ce bit svi najbolji igraci, ali bit ce takodjer i dosta losih igraca, poker entuzijazista... i naravno, mislim da sam dobar igrac koji ondje ima svoj edge... u zadnjih 3-4 mjeseca koliko se napokon bavim ozbiljno pokerom, a pod tim mislim da konacno igram 4-5 puta tjedno po 8-9h mtts....imam puno dobrih rezultata i konstantno deep runnam... npr na big 109 sam u zadnja 4 mjeseca bio 4 puta na final tableu...dvaput sam ga osvojio... igram svaki dan vecinu mtt-a sa svim ikad dobrim igracima na starsu i uspijevam bit dosta profitabilan
besmislenost neimanja markupa iz moje perspektive.... kad bi ja teoretski prodavao cijeli buy-in, moj stejker bi dobio citavu nagradu i jos bi ja platio avionsku kartu.... uviđate li tu da nešto ne štima ili da pojasnim dalje?
druga stvar je da ja nemam npr za avionsku kartu, pa moram doc do para... ja vam ovdje nudim udio na prodaju jer smatram da sam profitabilan igrač i zato je tu mark up, ako vi tako ne mislite to je druga stvar, jednostavno nemojte kupiti
uostalom, sng mentors, za koje igram su uzeli 10% cjelokupnog buy-ina s tim mark upom bez da sam ih uopće morao pitat, a oni se stakingom bave profesionalno za razliku od vas forumskih polemicara
uzmem neke gandže i ovako kuliram
šta da radiš kad si bog nego da se glupiraš