Tema: roba je prodal dusu vragu
Gospon Roba
Zatvaras temu sam zato jer su decki malo trollali, ne vidim nista lose u tome s obzirom da forum umire i onak nema nis pametno na njemu
a mogao bi i sam doprinjeti sadrzaju jer grindas SNE opet, a nebi ni projekt napravio ni nesto slicno na svom forumu nego nasjedas na sitne provokacija, blokiras clanove, i brises postove.
Kuzim da si ti za neko ozbiljno inteligento druzenje na poker forumu i da veceni ovih troll postova nije ni smjesna ali tame se nadvila nad svijet pokera, poker nije vise boom nije, ribe je sve manje i mislim da svaki post i svaka tema na poker forumu treba bit ispostivana i dobrodosla( osim onih di zicaju i slicno)
ili ak vec oces tak, kak onda mogu parfemi i masazni stolovi naci mjesto na inteligentnom poker forumu a malo trolanja od strane deckiju koji piju balic i drkaju na profesionalne poker igracice mora biti zatvoreno.
sjecam se jednog uplasenog djecaka koji je jednom rekao kad postanem SNE spil bum si pivu, tog djecaka narod je volio a carobne vile su plele njegovu kosu....