Tema: 6max range
ej,posto mi je ovo prvi post,pa cu napisat ukratko o sebi i pokeru...poceo sam nedavno igrati poker nakon 2 godine stanke,nisam imao motivacije ni volje,al mi se iz nekog razloga vratila .... ugl. napravio sam jednu tablicu na temelju informacija iz jedne knjige(da nebi mislili da sam ja to izmislio)prvobitno za sebe,pa sam htio podjelit i sa ljudima na ovom forumu,pa ako nekom moze pomoc zasto ne,jer puno se prica kakva ti mora bit preflop igra ali nisam jos vidio da netko pise koji bi to hendovi trebali biti u kojoj poziciji,ili ako sam u krivu onda se ispricavam...ugl od ovog ocekujem od iskusnih igraca pridmjedbe ili prijedloge na ovo a od novih igraca se nadam da ce im pomoc...naravno nisam mislio da se ova tablica gleda ko sveto pismo nego samo ko neki orijentir...e da ovi postotci kod light 3betinga se odnosi u odnosu na ukupan broj 3betova da nebi mislili na ukupan broj odigranih hendova,e i fali light 3bet kod blindsa pa gledajte ko da je i tamo da nebi mislili da se na blindsima ne 3beta light