Re: Rasprava o handovima (novi podforum)
Mich_Bjukenon napisao:moze i meni
+1
moze i meni
Odobreno.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro novosti » Rasprava o handovima (novi podforum)
Mich_Bjukenon napisao:moze i meni
+1
moze i meni
Odobreno.
buduci da ces odobrit svima koji te zatraze, zar nije logicnije da odmah svima omogucis a onda izbacis onoga koji prekrsi pravilo?
Ne, jer onda bi taj podforum bio isti ko i ovaj normalni gdje svi mogu postati. A i ne želim da likovi s 0 postova dodju tamo vrijedjati ili pisat postove tipa "blefa, callaj" i sl.
milac napisao:buduci da ces odobrit svima koji te zatraze, zar nije logicnije da odmah svima omogucis a onda izbacis onoga koji prekrsi pravilo?
Ne, jer onda bi taj podforum bio isti ko i ovaj normalni gdje svi mogu postati. A i ne želim da likovi s 0 postova dodju tamo vrijedjati ili pisat postove tipa "blefa, callaj" i sl.
Pa javio ti se forumas "Dvije noge" koji ima 3 posta, od toga je jedan ovdje, dakle 2 posta i odobrio si mu, tako da je potpuno kontradiktorno to što si napisao i to što radiš. Nhf, samo mi to nikako nije jasno.
Pa javio ti se forumas "Dvije noge" koji ima 3 posta, od toga je jedan ovdje, dakle 2 posta i odobrio si mu
ne želim da likovi s 0 postova
Svatko će imat pravo postati, samo mora prvo zatražiti odobrenje. Nikom neću zabraniti da posta.
ne želim da likovi s 0 postova
Svatko će imat pravo postati
Koje je onda, prvo ili drugo?
Koja je razlika između 0 i 2 posta?
Meni glupo skroz, ako ćeš svakom dati da posta, pa daj onda ljudima da postaju, šta sad svako mora tražit od tebe odobrenje tu posebno da može postati.
Koja je poanta odobrenja?
roba59 napisao:ne želim da likovi s 0 postova
roba59 napisao:Svatko će imat pravo postati
Koje je onda, prvo ili drugo?
Pročitaj si orginalni post od 2. quote-a pa ćeš skužiti koja je razlika.
Koja je razlika između 0 i 2 posta?
Točno 2 posta. To ti je jednostavna matematika ( 2 - 0 = 2 ).
Meni glupo skroz, ako ćeš svakom dati da posta, pa daj onda ljudima da postaju, šta sad svako mora tražit od tebe odobrenje tu posebno da može postati.
Koja je poanta odobrenja?
Poanta je da ipak nemogu svi postati. Jer na kraju, neće svi zatražiti odobrenje.
A i tak mi je lakše kontrolirati sve.
Pročitaj si orginalni post od 2. quote-a pa ćeš skužiti koja je razlika.
I dalje ju ne vidim, al reći ću ti ja; sjebo si se, a ne znaš argumentirano to negirat
Točno 2 posta. To ti je jednostavna matematika ( 2 - 0 = 2 ).
A ovaj odgovor to i dokazuje. Jako mudar odgovor. Hvala ti.
U daljnje rasprave neću ulazit, osim ako nešto uvredljivo ne napišeš, a neka ljudi sami procjene jel traženje ovih dozvola prijeka potreba, dizanje ega, pokazivanje hijerarhije ili nešto četvrto...
Ja sam ti samo odgovorio na način na koji ti meni odgovaraš. A to je da quote-aš dio rečenice i protumačiš si kak ti najbolje paše da možeš trollati.
A ti kolko si pametan si pokazao neki dan otvaranjem teme koja je na kraju zatvorena (očito zbog ega, pokazivanja tko je gazda i sl. razloga). Tako da više neću ulaziti u rasprave s tobom.
ako ništa drugo iz ovog mini sukoba na kraju je izašla pozitivna stvar , pa su se odjednom pokrenuli novi projekti , najavili budući i sve se skupa pokrenulo.
gg i
Tražim odobrenje
Može i meni dozvola (ja ću samo postavljati ruke zasad, za komentiranje nisam dovoljno stručan).
Tražim odobrenje
Može i meni dozvola (ja ću samo postavljati ruke zasad, za komentiranje nisam dovoljno stručan).
moze i meni
Odobreno
I ja bi odobrenje ako nije problem
I ja bi odobrenje ako nije problem
Odobreno..
Me too
ja bi