Tema: Projekt 530935903232
Pozdrav, evo opet mene, radim po ko zna koji put projekt, al aj nova je godina, mozda se je nes promjenilo pa ovaj projekt budem održao
Prošla godina mi nije bila baš najbolja, imao sam par dobrih rezultata, tipa u jednom tjednu sam 2xputa bio na ft big55, jednom uzeo 5,7k s a drugi put oko 2k+ neznam tocno, bilo je i par slicnih rezultata ali ih se sada ne mogu sjetiti. Dignuo sam pola para, a drugu polovicu zdonkao, največi mi je fejl godine kada sam nakon kojih 20ak uzastopnih bad beatova uplatio turnir od 1000$, u kojemu sam ispao 58 a prvih 56 dobiva lovu, tada sam sve ostalo zdonkao jer me je do kraja stiltao način na koji sam ispao.
Bilo je otprilike ovako, imao sam oko 28k čipova, prosjek je 35k, blindovi 750k 1.5k, svi foldaju do butona koji dize na 3k, sb prati, ja na bb sa AQs i odlucujem 3bet na 9k..
Plati me buton i sb
Flop 9 9 Q
sb čekira, ja idem allin sa preostalim čipovima, sasvim mi je bilo dovoljno to pokupiti odmah jer je bio i ante i pot je bio velik, buton je folao a sb snapao sa 9Toff... Naravno dobio je, ono šta me je zatiltalo je da je on imao 31k stak, i neznam koji bi k.... bilo profitabilno zvati sa 9Toff u njegovoj poziciji
Sad imam fresh start, igram sng9man turbo, to mi je uvjek išlo i uvjek sam imao profit koji god da sam buyin igrao tako da racunam da cu i ovoga puta imati profit od toga
Krecem sa najnižim, 1.5$ buyinom
Trenutna banka: $42 ( da sam igrao samo ove od 1.5$ bio bi veci br al sta je tu je )
Evo i grafa nakon 43 turnira.. Nadam se da ce se tako i nastaviti
Stanje cu updejtati jednom tjedno
Zadnji popravljao Skrbo (19-01-2013 06:09:11)