Tema: Poboljšanje foruma
Kako vec dugo igram poker a forum pratim duze vrijeme sjecam se dana (a i mnogi stari clanovi nadam se da se sjecaju) kada su se za članove foruma nudili razni no deposit bonusi, freerollovi, razne promocije... Sada u ponudi ima samo depozit bonusi i rakeback sto gotovo svaka stranica ima... Pa sad moj prijedlog je kao vodeći poker forum u hrvatskoj milsim da bi se trebali više angažirati kod pokersoba za promocije kako freerollova i no deposit bonusa za početnike tako za rakerace, turnir lige, added money poker turniri, itd itd, za "napredne"... to je moje mišljenje... nastala je bila tema koja je započela revoluciju foruma u kojoj je pisalo da forum bi trebao biti pun projekta i ruku... pa najednom mi puna naslovnica projekata i ruku svi odjednom "oživili" forum, jucer sam igrao freeroll od 10.000$ bez ulsova i 7500$ na tiltu trebala je samo jedna sifra... a ne pamtim kad je na ovom forumu neko napravio nešto da pomogne zajednici osim samome sebi... ( otvaranje projekta i postanje ruku na neki način pomaže nekima ali nije to to)... čak su izostale i one humanitarne akcije... neki dan se niste mogli dogovoriti za side bet ili vam je propao ne znam o cemu se radi... pocetak posta je da ste se vas 6 dogovorili vec preko skype-a zasto nije prvo pao post ovdje na forumu... to me malo zasmetalo sto se povlacite na taj skype, stvarate "klanove"... no dobro sad sam otišao skroz s teme... uglavnom SVI trebamo poradit na tome da poboljšamo forum... pomognemo jedni drugima da funkcioniramo kao zajednica a ne kao hrpa pojedinaca i klanova...