Tema: kolko buyina za nl5? preci na nl5 ili ne? itd....
ovak, pocel sam nakon skoro godinu dana neigranja opet malo igrati, igram od 28.1. malo ili malo vise dnevno, prvo po 200 handova par dana, pa onda 800, pa 2k, pa 1k, pa jucer skoro 4k, a do sad ukupno imam 9.5k handova
igram na full tiltu nl2 FR (prvo 4 stolova, pa 8, sad vec 12), sa malim izletom na rush nl10 jucer jer su mi ponudili neku promociju ako odem igrati rush i skupim 10 bodova da mi daju 5$ bonus.... a jos sam osim tih 5$ i zaradil vise od jednog buyina u nekih 20 minut igre i 99 handova - izgleda da ima ribica koje placaju sa svim i svacim bezveze, a meni se bas poklopilo da sam flopal set sa TT i pokupil vise od pol stacka i jos jedan hand di sam dobil pocket kingse kao overpaira, a lik je platil na riveru moj bet jer je imal top pair (babu), i jos hrpa stealova koji prolaze prelagano na rushu.... skupilo se
inace je to free bankroll od 50$ koji mi vec vise od pol godine stoji na accountu i sad sam konacno nasel vremena za igrati, a uvjet da si mogu isplatiti je skupiti 1000 bodova (bez vremenskog limita), a sad imam vec skoro 400, tak da to nije frka, bude
ukupno sad imam 90$
e sad, nemam rakeback na tom accountu jer je isel prek sajta koji mi je dal free bankroll, i nema mogucnosti naknadno staviti rakeback. zato si razmisljam da li preci na nl5, ili jos malo do 100-110-120$, pa onda nl5, ili jos dulje igrati nl2.... i onda kad skupim 1000 bodova, kad si mogu isplatiti te pare - da li mozda prebaciti se na starse pa tam piciti nl5, pa kasnije nl10 itd (jer imaju manji rake, tj ispod 1$ pot-a mislim da uopce ne uzimaju rake) .... jer mi rake stvara veliki trosak, vec imam 22$ rake-a placenog itd
eto, dugi post, kome se da procitati molim savjete i preporuke
thx