Tema: cash game ...mišljenje
Ovako...
Poker igram od prvih dana pojavljivana online soba, uglavnom cash nl10 - nl25. Nisam igrač koji koji gradi bankroll i ne želim se move upat nego ono uplatim 100 skidam 200 $ i te šeme.
Od pocetaka citam forume, strategije itd., nego vidim da trenutno svi briju na te hemove i ostale pizdarije kao da je to sveto pismo i garancija profitabilnog poker igraca. Osobno sam sam koristio poker elephant ( dobio ga na partyu) i iz svog iskustva mogu reci da sam tada samo gledao brojke trudio se iz svega toga dobivat povratnu informaciju, a ni za k....c, jedino sto sam si upropastio svoju igru i imao sam jako ljep uvid kako pusim pare i na sta ih pusim.
Isto tako kada si rob tih hemova ti uvijek nesto kao moras, tako da su i danasnji forumi puni onog sta bi trebao ovaj je neki broj pa ja moram ovo ono, po meni ciste gluposti.
Smatram da je puno bolje biti koncentriran na sebe i svoje postupke te iz njih izvlačiti pouke i upgredati samog sebe kao igraca,poker je igra trenutka i snalazenje poker igraca u datim uvjetima.
Evo, stvarno me zanimaju Vaša mišljenja...pozz