To i mene zanima. Ne igram 6max, jedini kontakt zapravo koji imam s tim su neki handovi koje postaju u jednoj poker grupi, ali we.
Ne znam koliko ću dobro uspjeti definirati nekakav smislen villainov range ovdje, ali mogu probat.
Nije tight pre, nema statsa po pozicijma, ali vjerojatno UTG opena sve parove, moguće neke suited connectore s obzirom da je malo više loose pf, high karte i bar neke suited aseve.
Možda je potpuno kriva pretpostavka jer nema positional statsa, ali vjerojatno je nešto ovako. Ovaj range, ako opena connectore ponekad je oko 15% handova.
S čim od toga calla 3bet nemam pojma, vjerojatno s obzirom da ste više deep ovdje, ima nešto širi range za callanje.
Vjerojatno calla većinu/sve parove, folda većinu suited aseva, folda i dosta high card handova tipa AJ, KQo...
Calla možda i neke connectore, bar dio vremena s obzirom da očekuje često 3way pot ovdje.
Ne vjerujem da slowplaya ovdje AA ili KK.
S čim nastavlja na flopu od toga što calla je pitanje, s obzirom da je mali cbet i da je ip, vjerojatno ima nešto širi range.
Vjerojatno sa svim parovima, svim 9x, kojih ne bi trebao imat puno, svim 7x, TJs, možda floata bar dio vremena s QJs ili KQs s obzirom na mali cbet, ali ne znam s koliko tih calla pf i ako calla, koliko često nastavlja na ovakvu akciju i vjerojatno calla i AQ i AK.
Na turnu bi već izbacio dosta parova, ako dolazi s njima do turna uopće, sve ispod 66 vjerojatno folda sad, ostaju mu TJs, 7x, nekad 9x s kojom je odlučio stationat još bar jedan street, random Q, QQ, TT, JJ i male šanse za neki random float.
Na riveru je i TJs sad completao, jedino što hero realno beata su Qx, koju ne bi trebao imat često, 9x, koju također ne bi trebao imat često, TT i JJ.
Ne znam koliko često calla shove na riveru s nečim od toga.
Možda je analiza potpuno kriva jer ne igram 6max uopće, ali zainteresirao me spot i odlučio sam komentirat.
Volio bi čut malo opširniju analizu od ljudi koji ga igraju.