Tema: The Big 2,20
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Mr.Curic .. nhh
Hehe,im back samo sto sam na Mr.Curic zaboravio pass i pass od mejla
Hehe,im back samo sto sam na Mr.Curic zaboravio pass i pass od mejla
ha da
http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.p
29&p=5
Zadnji popravljao BuffaloBill44 (12-04-2013 22:32:16)
zaš se ovu mr.curicu ne banna?
tu nije u stanju niš napisat, a vidim pozdravlja nove članove, pitanje je kad će opet nekoga sjebat....
zaš se ovu mr.curicu ne banna?
tu nije u stanju niš napisat, a vidim pozdravlja nove članove, pitanje je kad će opet nekoga sjebat....
A šta bi trebo napisat i zas nebi trebo pozdravit,ak imas nes protiv mene nemoj otvarat moje postove samo ih ignoriraj
lol
zascammo si dečka i sad misliš da možeš normalno doć na forum ko da niš nije bilo, skupljat postove i onda opet čekat priliku da nekog sjebeš...
Jbg to je tvoje mišljenje,to što je bilo za to sam se i ispricao i isprika mi je bila prihvacena.
A to sta mislis da cu scamat nekoga to ce se na kraju sve vidjet.
Jbg to je tvoje mišljenje,to što je bilo za to sam se i ispricao i isprika mi je bila prihvacena.
LOL.
http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?id=7584
Jesi vratio novce? Rekao si da ćeš uplatnicu postat, ali nigdje nemogu naći tu uplatnicu.
Dogovorio sam se s kokcem preko PM-a vec.
sta mu je rekao "idi u miru i nemoj vise grijesiti" hahaha
Decko mi se nije nit javio.
LOL. Epic. Znači ne trebaš mu vratiti lovu? Kak je on mogao znati dal ti imaš love ili ne?
PS: i nije mi jasno zašto tek mjesec dana nakon osvojenog 3. mjesta stavljaš ovu sliku...
Šta ne smijem ni sliku stavit,prije dok sam bio na forumu mogao sam vidjet samo vrijedanja i pljuvanje po ostalim clanovima zato sam i otisao. Odlucio sam se neki dan vratit da vidim dali se ista promijenilo ali izgleda da nije.
Šta ne smijem ni sliku stavit,prije dok sam bio na forumu mogao sam vidjet samo vrijedanja i pljuvanje po ostalim clanovima zato sam i otisao. Odlucio sam se neki dan vratit da vidim dali se ista promijenilo ali izgleda da nije.
Scammeri i dalje nisu dobrodosli, kakav je ovo jadan forum
A prvo pitanje ignoriraš?
Prevariš nekog i jebe ti se živo.. I sad bi mi trebali biti ljubazni prema tebi?
A to sta mislis da cu scamat nekoga to ce se na kraju sve vidjet.
Na kraju cega? Zivota?
Ispričao mi se prije godinu i pol dana, al lovu nisam nikad vidio
Nema potrebe za fejsom. Sve se možemo dogovorit ovdje u inboxu.
Znam,problem je u tome sto ne mogu jos slat PM zato kazem da me dodas na face
Zadnji popravljao Ćurić_Zgs (16-04-2013 12:43:33)
Znam,problem je u tome sto ne mogu jos slat PM zato kazem da me dodas na face
eto sada mozes
Ćurić_Zgs napisao:Znam,problem je u tome sto ne mogu jos slat PM zato kazem da me dodas na face
eto sada mozes
Pogrešna molba. Veza, kojoj ste slijedili je pogrešna, odnosno zastarjela.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora