Tema: Full ring noob
Bok ljudi, igram midstakes HUSNG, a kako je u zadnje vrijeme promet sranje, razmišljao sam da dodam novi tip igre sa strane da bi imao nešto za raditi dok čekam turnire i da bi povećao hourly. FRNL mi se čini kao dobar izbor, jer ima malu varijancu i ne zahtijeva puno pozornosti za svaki stol (zasada mi se čini da je 2 stola zooma otprilike isto akcije kao jedan stol hu). Imam nekih pitanja za vas koji to dulje vrijeme igrate
Kao hu igrač puno turnira igram s regovima i imam dosta iskustva s hand readingom, pa mi je igra u blindovima, BTN, CO dosta bliska, no imam problema sa igranjem protiv EP/MP opena. Dosad sam se na te opene adaptirao tako da 3betam ili foldam većinu handova osim handova kao 88-22 koji loše igraju postflop (izbjegavam multiway jer s time nemam nikakvog iskustva a većina igrača su nitovi kad ih dobijem heads up), ali nemam nikakav osjećaj za preflop rangeove. npr. ne znam što da radim s handovima tipa JJ u SB protiv UTG+2 opena, AQo u CO protiv MP opena, da li squeezati 99-TT protiv HJ opena i calla (kako tipičan reg igra kad opena i dobije squeeze?) i sl. Skinuo sam nekoliko videa s Deuces cracked i pogledao dijelove njih no čini mi se da se nitko ne bavi direktno s population tendencies, ono što sam vidio više mi liči na neki leakfinder nego na uvod u igru za novog igrača :S Ako netko zna kakav dobar video series za pogledati u mojoj situaciji, bio bi mu zahvalan
Također interesira me kakve su mogućnosti zarade u FR. Da li bi bilo moguće imati 50-100$/h ako igram 4x 100nl zoom + eventualno nekoliko običnih stolova 100-200nl? Kakav BRM preporučate za SSNL? Također bio bi jako zahvalan ako netko tko igra fr zoom pogleda koliki mu je standard deviation u PT/HEM