Tema: Party account put on hold!
Kao što sam naslov govori, Party mi je blokirao account negdje oko 30.og travnja (tada sam se prvi put nakon 22.og htio logirati, tako da je moguće da su mi ga blokirali i prije). Na pokušaj log-ina dobio sam poruku :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We have encountered an issue with your account. Please contact us immediately on the details below:
ts@pay-pro.com (for emails)
Toll-free*: 00 800 72789107
Toll-free Canada: 1 877 447 2185
Toll-free Australia: 0011 800 72789107
Toll-free Russia: 810 800 72789107
Toll-free Finland:990 800 72789107
Toll-free Brazil:0021 800 72789107
International phone:+ 350 200 41003
* Argentina, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pošto su nedavno zabranili registriranje novi accounta iz Hrvatske, vjerojatno su tako ukinuli i kontakt broj za našu zemlju..
Poslao sam mail, vrlo brzo sam dobio odgovor :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Ivan,
Thank you for contacting us.
Your account is placed on security hold and is under routune investigation. Please allow us 24-48 hours to look into the matter and get back to you with a solution.
If you have any questions please click on the link below for details to contact us:
https://cashier.partyaccount.com/faq/faqHome.action?page=faq_contactus_rmc&ul=en
We are available 24 hours a day, 7 days a week to assist you.
Sincerely,
Madhumita M
Credit Team
Pay-Pro.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Točno 7 dana sam čekao na odgovor, pri tome sam im nakon 4 dana poslao poruku, da je postalo pomalo smiješno i neprofesionalan način njihovog odnosa prema igračima i da čekam 4 dana. Nisam dobio odgovor.
Zvao sam ih prvi put jučer(našao sam neki random univerzalni broj i uspio ih dobiti), obećali su mi poslati mail u roku od 12 sati.
Nakon toga zovem ih maloprije i ne dozvoljavam im da mi obećaju nove mailove nego želim znati razlog "rutinske kontrole accounta"
I žena mi kaže kako sumnjaju da samo 18.4.2013 prebacivao novac za stolom s igračem "Lehcim7" ..
Ja upišem username i nakon razgovora potražim po HM-u malo i nađem ovo (iako mi se username odmah učinio poznatim, iako sam najveći noob u pamćenje usernameova)
Uploaded with ImageShack.us
Znači optužen sam za illegalan transfer novaca za HU stolom sa igrečem s kojim sam odigrao 1740handsa u 426minuta za JEDNIM stolom!
I njima treba 20 dana da uspostave jeli to legit ili ne..
btw. evo i njegov PTR
http://www.pokertableratings.com/party- ch/Lehcim7
Uopće ne znam što mi je činiti sada, velik dio rolla mi je na Partyu, ne osjećam se nimalo ugodno, oni ne odgovaraju niti na jedan mail koji pošaljem.. Zabrinut sam jer nakon što mi je propala nemala svota novaca na Purple Longeu prošle godine više ne vjerujem u bilo što.. Imam neki osjećaj da te poker kuće s nama mogu postupati kako žele i ne biraju sredstva da nam uskrate uvijete i sve podrede fihevima (čitaj : sebi) .. Povećavaju rake kada im do toga dođe, ukidaju rakeback preko noći (FTP), otkazuju promocije, ukidaju stolove (short stars, 250deep HU stars), limitiraju lobby (na partyu samo igrači sa istim winrateom mogu igrači jedni protiv drugih u određenom periodu).. Ne vidim budućnost svega ovoga i to je jedan od glavnih razloga zbog čega sam aktivirao studentski status i nastavit ću sa faksom početkom sljedeće školske godine .. Razočaran sam principom i eto.. Ovo sve sam ovdje stavio zato jer želim čuti i vaš komentar, ne samo na ovo što se meni dogodilo nego na cjelokupnu situaciju u poker svijetu, monopol koji drže FTP i PS, o budućnosti nas koji smo na neki način podredili život njihovim pravilima.