Tema: MoneyBookers i Poker Pro
Pozdrav ljudi,
Evo tek sam se prijavio na site samo kako bi čuo vaša iskustva. Evo za dva tjedna službeno ću postati poker pro pošto završavam faks. Razmišljao sam da odem kod poreznog savjetnika kako me naš Slavkec ne bi optužio za utaju poreza pa me zanima da li konkretno netko nešto zna o relaciji porezna uprava i poker profesionalac. Pročitao sam mnogo starih postova i svakakvih savjeta, ali mene iskreno zanimaju činjenice.
Drugo, pročitao sam mnogo o tome da je devizni bolji od žira za Monebookers, ja ne razumijem zašto. Iskreno tečaj $ u odnosu na kunu kod nas je lošiji nego vani. MB mi u prosjeku isplaćuje po 0,2-0,3 lipa više nego što dobijem u mjenačnici pa ne vidim zašto bi mi trebao devizni. Ne baratam eurima tako dok ne postanem Skrill VIP to me još i ne zanima. E sada jel mi može netko objasniti zašto je devizni tako popularan u odnosu na žiro, a koliko sam čitao nitko skoro nema posla s poreznom, ako isplaćuju iznose manje od one koje budu oporezivani. Tekući ne dolazi u obzir jer mogu dobiti samo Maestro karticu, a htio bi da mi kartica bude vezana za račun. Hvala
Pozdrav s Korza,