Tema: Dva As tref
Prije par dana otišao sam na cash game u SuperSport u Zagrebu i svjedočio nesvakidašnjem događaju kojeg nitko nije za stolom skužio na prvu osim mene i to nakon što je ruka prošla i nakon što sam si ju izvrtio u glavi s jednom s igračicom koja isto na prvu nije primijetila tu nesvakidašnju situaciju. Radi se o tome da su u špilu s kojim se je igralo (4 igrača uključujući i mene) bila dva tref Asa.
Počelo je dijeljenje i dealer je slučajno jednom igraču okrenuo As tref, da bi u istoj toj ruci ja dobio dva Asa od kojih je jedan također bio tref. (u toj ruci sam izgubio all in protiv seta četvorki i prestao s igrom) nakon što sam si izvrtio ruku i dobio potvrdu već prije spomenute igračice rekao sam floru da pogleda koju sam ruku imao. Flor je rekao da sam imao dva crna Asa (tref i pik), na to ja pitam a koja se je karta spalila na što flor odgovori da ide pogledati i veli da se je u istoj toj ruci spalio As tref kojeg je diler okrenuo prilikom dijeljenja, nakon čega ja velim znači da su bila dva Asa tref u igri nakon čega se mijenja priča da sam ja imao Asa u piku i Asa u kari nakon čega sam ja rekao dobro i izašao van jer mi se je žurilo (a svima je bilo jasno da je prvo rečeno da su moja oba Asa bila crna i da su bila dva As trefa u igri).
Sada mene zanima imam li ja pravo osobno vidjeti snimke ili čak dobiti ih i tražiti nadoknadu budući da sam izgubio u ruci koja nije bila regularna i da je flor mijenjao priču samo kako oni ne bi bili krivi.