Tema: misija za 2014
cilj za 2014g mi je :1) uplatiti 55$ banka na bwin (4.1.2014g)
2)odigrati 3 Sit&go turnira na dan uplate
3) igrati svaki dan 3Sit&Go turnira Plus jedan( a to znač ako 2 puta uđem među prva 3 igrača.igram i 4 turnir
4) povećavati bank pa počet i zarađivati i ako krene zadavati si ciljeve tjedne i mjesečne odigrati i koji turnir i za cash igru
5) odredio sam 3 turnira po danu za početak tako da odmah ne izgubim bank ako krene povečava po danu igrati 5.10 itd.ako se dignem dovoljno
6)Bay-in 2$ trebao je biti tri ali su ga ukinuli postepeno povećavati Bay-in 5,10,zavisi od igre
7) na ostalim stranicama pokerstars fulltitl,winmaxwin uplatiti neki bank i odrediti kaj ću igrati na nekome samo turnire ili cash i na kraju nakon nekoliko mjeseci vidjeti koja mi poker soba najviše paše ostati na toj stranici
8)Da ostanem na prvom Banku koji uplatim da ne moram ponovno plaćati da mi se stalno diže i da na kraju 6-8 mjeseci počinjem zarađivati oko 50$ po danu i naravno osvajati turnire
dli je misija moguća pojma nemam znam da bi trebao uplatiti 100xbay-in a trenutno za to nemam jedino da par mijeseci ostavljam s strane dok ne skupim pa da onda uplatim lova to je koma...nadam se da ću početi zarađivati ja ću vas obavijesti.
Dali je misija moguća? pitam vas imate li kakve savjete.Zanima me koja je igra najbolja za ostvariti ciljeve turniri ili cash za sad cash ne mislim igrati jer za micro nemam živaca i andrealin me ne tepe za takvu igru a za veću igru trebam veći bank
I to je to za sad 2014g
vuk55
Zadnji popravljao vuk55 (30-12-2013 22:39:25)
http://youtu.be/Kez2kRj5hvI