Tema: Ovo sam ja
Ja sam Marko.
S pokerom sam se susreo tamo 2009. sa svojih 15 i pol. 16 godina kada su na rtl-u pustali one isjecke s wsop-a , pa onda zynga poker na facebooku i tako da sam polako usao u taj svijet..poco sam gledati high stakes poker.. upoznao doyla, iveya, durra i ekupu.. ( Phil Laak mi je no1 definitivno )..
I onda sam naletio na ovaj forum.. rego sam se, poceo sam ispaljivanjem gluposti jer nisam imao pojma ni o poker terminima koji se koriste niti o icem.. ono, sjecam se doso bi tu na forum gdje bi se komeniro nekakv hand i osto bi ono paf.. wtf , i znao sam..ok , to je za mene.. to je to sto me zanima..
Poceo sam gledati po literatui tu na forumu..pretrazivat interenet ne bi li negje nasao nekakv video da ga pogledam .
Cuo sam da za pokerstars..rego sam se bio tamo jer je bio privat freeroll od pokerpro-a na starsima..i to je bila eazz money.. ali nit sam imo pojma kako se to povlaci nit ista .. skupio bi nekakv roll al bi to zdonko..
I prakticki tako sam igrao, 2, 3 godine sigurno..
I onda sam pokusao napokon nesto napraviti po tome pitanju..poceo sam ove godine raditi na svojoj igri..ali meni je msm najveci problem bio brm.. to sam nadam se barem uspio savladati
BEZ BRM-a NEMA WINNING PLAYERA ( to ono, svi vi koji ozbiljno igrate znate..aali onim kao sto su ja, koji misle da su ok igraci i da mogu bitat igru do odrednjenog limita.. to je kljuc uspjeha ).. uglavno da ne duljim -
OVO CE BITI MOJ PROJEKT
Tu cu objavljivati sve vezao uz moj poker
sada igram na enetu, imam 40% rb deal..al sam mislio na ipoker gdje bi imo 60% rb i dosta sam se raspitivo.. i neznam, savjet iskusnijih mi je da ne idem na ipoker jer je konkurencija dosta bolja, i i navodno ima dosta bootova..tako dam sam odlucio ostati na entu jesta da je to nesigurna mreza sto se tice cashouta, ali mislim da se isplati kada se uzme u obzir kolicina fisheva tamo...
Radio sam i cashout, stiglo za 4 dana kao sto je i praksa..tako da barem za sada nema problema ...
Poceo sam igrati nl25.. tako da sam u malo vise od tjedan dana proso kroz 2 limita..poceo sam sa 70e na nl5.. sada je roll oko 520e s tim da sam cashoutao 200e vec prije..
sto se tice updejtanja.. vjerovatno jednom tjedno.. utorkom ili ponedjeljkom..ali naravno i ako bude nesto zanimljivo da cu i to objaviti
ovo je trenutni roll
http://sharenxs.com/gallery/52be0055640
e005646ff5
I da..tamo se ne moze koristiti HM, tako da je malo nezgono pratiti to sve skupa..
jel ima mozda netko napravljenje vec tablice u exelu gdje bih si mogao voditi mjesecnu evidenciju ili dnevno.. da se ne mucim s pravljenjem
Zadnji popravljao BuffaloBill44 (28-12-2013 00:43:58)