Tema: The thin red line :)
Nije moj graf obv, al molin komentar i sugestije.
Riječ je o izuzetno talentiranom igraču/ci, ali očito ima nekih problema da iskoristi sav svoj potencijal.
Ovdje je riječ o grafu na mikrolimitu.
Hvala.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » The thin red line :)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Riječ je o izuzetno talentiranom igraču/ci, ali očito ima nekih problema da iskoristi sav svoj potencijal.
Hvala.
graf na mikrolimitima bi trebao imati obrnutu crvenu i plavu liniju. Ocito je rijec o igracu koji previse blefa sto mu protiv mikro nitova prolazi, dok ga ribe valjda iscallavaju s trecim parom i sl.
Problem je ako doticni moveup-a s ovom igrom, pa ga onda budu svi callali light. Ribe jer su ribe, a regovi jer vide sto radi.
mogu se crushat microlimiti i bez negativne crvene linije.
iz grafa se ne može zaključit puno o kvaliteti nečije igre. moguće da previše blefa, bluffcatcha ili beta pre thin
iz grafa se ne može zaključit puno o kvaliteti nečije igre. moguće da previše blefa, bluffcatcha ili beta pre thin
slazem se definitivno da mogu, ali iskreno sumnjam da se na ovaj nacin moze graditi kvaliteta igre. Naravno, svatko ima svoj stil i definitivno je greska sto danas igraci previse toga uzimaju zdravo za gotovo od drugih bez preispitivanja kako i zasto, no cilj mikrolimita nije ostati tamo vjecno vec move up-ati te iz tih razloga smatram da je ovaj drugi pristup bolji
Zadnji popravljao pepy667 (17-01-2014 09:52:34)
bolje da izgleda ovako:
Zadnji popravljao rounder1984 (17-01-2014 11:22:25)
+1
Znaju danas ljudi i foldati na microsima. Ali nije crvnena linija bitna. Najvažnija je zelena. Ako ona ide dolje, znači da nešto nije uredu s igrom.
Hvala.
Teško je dat sugestiju samo na temelju grafa. Pretpostavljam da previše beta i previše calla. Nebi se ja zamarao izgledom grafa već rupama u igri, a ima ih sigurno jer kako je roba rekao, nešto nije u redu s igrom.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora