evo ti moj graf sa NL2 full ring. imam 50bb na 100 ruku pa mislim da me ide. allin ev mi je tu pa me ni ne sere.
ako te interesuje mogu i okaciti ovde ruke pa da ih pregladas
u sustini
ako rejzuju min na flopu,turnu znaj da nisi jak. ako neko ide rerejz allin pre flopa znaj da je prejak.
ako imas na flopu onda si sto agresivniji, betuj i ako se prvi pitas jer ne vole kad dobiuju check raise, ili bet na riveru.
pocket 22-TT , uvek rejzuj prvi,ako ima bas mnogo limpera onda call.ako neko prvi ide rejz ti samo call.NE ULAZI PUNO, ako neko rejzuje prvi i to npr 12centi idi fold.min rerejz moz zvati, al veci rejz folduj. ako ne ides rejz sa pocketiom naplatices mozda 1 u 10.
pocket JJ-QQ . uvek rejz, rerejz samo platiti. NIKAD ALLIN PREFLOPA SA OVIM.ako neko ide allin na tvoj rezj -fold.
KK-AA -pravi samo malo veci rejz, na flopu jako agresivno. ako placaju na reveru check ako si u poz ili block bet. ako dobijes min rejz razmisli al ne ulazi onda mnogo.
konetkoti - samo plati ako ima dosta limpera, nikad rejz prvi ili placati rerejz.
SB-BB - ako ostanes sam sa njima, nemoj krasti pre flopa, 90% plate da vide flop. ja vise volim ukrasti na flopu,tad foldaju vise od 50%. .znaju i placaju sa low par.
AK-AQ-AJ - po meni su ovo najeb ruke i jako slabo ih igram.sa AJ-AQ 50%-rejz 50%-fold.samo sa late rejz na pocetku fold.neciji rejz ponekad pratim(ako sam u poz).dosta placaju i ako ne ubodes AQ nemas nista.rerejzujem samo ako ima neki teski fish.
sa AK isto, ides uvek rejz al ako neko placa ili betuje prvi folduj. naravno ako sa AQ-AK imas toppair ne bacaj.
SB-doplacuj konektore,suited,male pockete i pokusaj uhvatiti flop. al kad uhvatis betuj nemoj check raise-foldaju onda
NIKAD NEMOJ SLOW PLAY.
3betuj samo TT+ i AJ+ ako je donki neki. ostalo fold.
i nevolim coin flip situacije, ne upustam se u njih.npr sa AK allin,sa manjim pocketom zvati donkijev allin itd.jedino ako su shortevi pa onda mozda
Zadnji popravljao propast (10-02-2010 14:45:19)
moz biti dobar kolko oces kad njih sere