Tema: johnnycash65 mtt grind
Pozz svima Evo odlucio se i ja pokrenuti projekt da se malo motiviram Kao sto sam naslov kaze igram mtt-e i 180s, 45s(svih struktura) buyinovi su mi do 11$. S pokerom sam se upoznao igrajuci preko fb-a, tu sam i poceo zaradjivat paru kad su ljudi kupovali te virtualne cipove od mene ni dan danas mi nije jasno zast je to ekipa kupovala, al eto. Ja se nisam bunio Uglavnom jednog dana su jednostavno zabranili prodaju igrac-igracu sto me natjeralo na real money poker. Regao sam se na stars i tilt i nisam nista depositao nit ista radio po pitanju pokera dok nisam ugledao mail u kojem mi stars daje 2$ da krenem s igrom i da imam 7 dana da to iskoristim, to sam vidio zadnji dan te promocije il sto vec je i tako je krenula moja poker avantura, nakon toga nikad vise nisam depositao i s ta 2$ sam sve napravio poceo sam s 1.5$ 9man, a cilj mi je u ovoj godini zaraditi 20k$, povecati volumeni i nastaviti raditi na igri kao i dosad. Imao sam 2 coacha: malimisko i Cvika koji su mi jako puno pomogli da razviju i oblikuju moj mladi poker mozak i dalje cu nastaviti suradnju s njima,a iskoristit cu priliku da preporucim obojicu svim MTT/180s igracima, decki su stvarno prva liga Isto tako uzimam pretplate na Stakejack.com i na Runitonce gdje sam dnevno isto provodio jako puno vremena gledajuci videe i radeci jako puno na igri. Da ne duljim evo moj graf dosada, graf je sa starsa, na full tiltu imam takodjer oko 1k profita. Ovdje cu objavljivati rezultate i kako napreduje projekt, ali vjerovatno od sljedeceg mjeseca jer sad imam hrpu obaveza na faksu pa ne znam hocu uopce stic igrat, gl svima za stolovima.