Tema: Mylove scammer
dakle prošli petak, čovjek je objavio tu http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?id=10154 da mu treba tekući za starse. ja mu se javim na pm, i pitam koliko traži, on kaže 36$ za 200kn. gotovo svatko s kim sam radio transakcije još doda nešto, pa mi je već to bilo bezveze s njegove strane, ali dobro, ako čovjeku treba, nije problem.
i onda počne neko otezanje, nije bio siguran dal da prvi uplati jer je "već bio prevaren". na kraju mi pošalje kao za početak 18$ za 100kn. i primim ja 18$ i istog trena mu pošaljem 100kn na tekući, no problem je bio što sam slao s pbz-a, a bio je petak popodne, pa će se njemu transakcija vidjeti tek u ponedjeljak (jbg, ovo mi nije ni palo na pamet). poslao sam mu potvrdu uplate da vidi da ga ne muljam.
međutim, njemu trebaju pare odmah i počne zahtjevati da mu vratim 18$ i kukati kako je "opet nasjeo". traži da odem idući dan u pbz i zaustavim tu transakciju i još me optuži da lažem i da mu nisam ni poslao te pare i da je tih 100kn meni još uvijek na računu. i umjesto da ga odj radi tih optužbi i uvreda (+nitko nikom nije ništa dužan, meni je sjelo njegovih 18$, a ja sam njemu poslao 100kn, to što će mu sjesti za 3 dana nije moj problem), ja mu ponudim da ću mu poslati 100kn na moneybookers tako da ima odmah, ali pod uvjetom da mi vrati ovih 100kn na moj pbz čim mu to sjedne u ponedjeljak. jbg, budući da mi je prvi poslao tih 18$, zaključio sam da je pošten čovjek.
i naravno, u ponedjeljak se ne javlja. ja mu pošaljem poruku tu na forumu, on kaže da je bio u banci i da će mi poslati sutra jer kao treba 2 radna dana da sjedne. nakon toga se više nije ovdje logirao niti pročitao moju iduću poruku. odlučio sam čekati do petka i evo sad ovo objavljujem.
dakle zaje*o me za 100kn (koliki god iznos bio, zajeb je zajeb), nick je "Mylove" i nemojte nikad njemu slati prvi pare. očekujem da se javi ovdje u temu, a ako ne bude vratio tih 100kn ili se ne bude uopće javio, objavit ću i njegovo ime i prezime.