Tema: B(l)og te neće
Ne znam od kud da krenem, a pošto sam novi član foruma moglo bi bit zanimljivo. Poker sam počel igrat prije par godina, imam iza sebe par osvojenih turnira, u live igri casha sam dosta dobro stajal i onda se nažalost dogodila pizdarija familijarne prirode kad je bilo pitanje doslovno života i smrti, i da spasim rođenu majku moral sam prodat auto i povuć sav roll pošto se radilo o iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Pošto sam nakon toga izgubil poso kao višak radne snage, a kredit je dalje išo jer normalno banke ne znaju za rečenicu : Oprostite ali nisam vam sad u mogućnosti platit, poker je moral bit zamrznut, jer od kud još financirat i to. I tak s vremenom sam upoznal curku, ljubav se razvijala pa smo dobili i bebača i tak trudimo se po malo u ovom kaosu od države. Ali uglavnom sad malo stajemo na noge pa se nađe kojih 100 hrvatskih novaca da se uplati neki online turnir. Mislim da je to dosta za sad jedino kaj nisam reko da dolazim iz Zagreba, imam 30 godina i nekak se osjećam da ću pomalo počet razvaljivat za stolovima...
Zadnji popravljao Dominick (18-12-2013 22:11:52)