Tema: HEM problem
E ovako...kad hoću da mi program pokaže graf od zadnji 500 ruku, on mi pokaže ruke koje sam zadnje igrao na starsima. A danas cijelo jutro igram na Nobleu i nikak nemrem dobit taj graf! znači neke moram promijenit, jel zna netko?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
E ovako...kad hoću da mi program pokaže graf od zadnji 500 ruku, on mi pokaže ruke koje sam zadnje igrao na starsima. A danas cijelo jutro igram na Nobleu i nikak nemrem dobit taj graf! znači neke moram promijenit, jel zna netko?
Evo i ja da nadopitam ovdje. Nedavno sam poceo koristit hem, pa nisam jos sve istrazio, a zanima me sljedece:
Da li se moze prikazati ukupni graf i statsi za dva razlicita nicka. Naime igram na dva razlicita sajta, a nisu mi isti nickovi, pa me zanimalo jer se moze to kako spojiti
hvala
da
napravi si alias, i u njega stavi nickove sa raznih sajtova.
options - player aliases - napravis neki svoj npr Angellz - i dolje ides na add i dodajes si nickove sa raznih sajtova
Eto kad svi pisu probleme sa hemom, imam i ja jedan ..
Grafovi i to sve ok, nego kad igram jednostavno ne prikazuje statistiku protivnika, igram microlimite cash pa mi to i nije potrebno, al ako hocu igrat veci level zivcira me sto nema statistike ...
Instalira sam ga i importa sam handove sa starsa i te grafove prikazuje super, jel treba nesto napravit da dobijem tu statistku igraca za mojim stolom il bi to trebalo bit automatski ? ? ?
Onda sam pokusa i sa pokertrackerom kojeg sam davno koristio na absolutu di bi on pokaziva sve bez problema, i sad idem na starse pa statistike nigdi za vidit ...
Zadnji popravljao chillin (10-02-2010 16:23:08)
el moze da se rastavi 6max i FR statika kod reporta?
ima da stavi po broju igraca al onda ako na FR stolu ima 5 igraca on racuna da je bilo 6max
el moze da se rastavi 6max i FR statika kod reporta?
ima da stavi po broju igraca al onda ako na FR stolu ima 5 igraca on racuna da je bilo 6max
Stavi na winning sumarry
propast napisao:el moze da se rastavi 6max i FR statika kod reporta?
ima da stavi po broju igraca al onda ako na FR stolu ima 5 igraca on racuna da je bilo 6maxStavi na winning sumarry
nece, opet ide po broju igraca a ne po vrsti stola.
joj, neznam sad napamet, ali imas pod filterima za HUD, da stavis da ti prikazuje statse ovisno o broju igraca.
pogledaj tamo negdje
Moraš staviti da ti automatski importa handove tjekom igre.
odem na import pa onda imam start autoimport i desno od tog pise add auto import folders . ; tu stavim folder u kojem mi se sejavju ruke sa starsa ?
roba59 napisao:Moraš staviti da ti automatski importa handove tjekom igre.
odem na import pa onda imam start autoimport i desno od tog pise add auto import folders . ; tu stavim folder u kojem mi se sejavju ruke sa starsa ?
tako je, i tako za svaki od ostalih sajtova
ah toga sam se i boja, napravio san to i nece
Hvala ipak .
evo drlja san ko konj po hemu, silova san ga doslovce sad je pocea pokazivat
hem mi sad radi al kirvo mi pokazuje statistiku, odnosno isto koda nisu namjestena preferd seats, al stavia sam u hem hud options--> seat preferences pa pokerstars 9handed seat 5. i opet je prodrljano sve :@ .. jel triba jos sta ucinit ?
s desnim klikom miša možeš micati statse
namjesti si ih i tad bi trebalo biti dalje ok.
roba moze jos samo jedno pitanje, jesi na add auto import folder stavio sljedeci " pogramfiles/pokerstars/handhistory/fakker11"
?
Ovisi kako kome stoji. meni je sve vezano za poker na jednom HDD-u, podijeljeni folderi po sobama i ostalim pizdarijama, ali da, to je mislim tako po defaultu
roba moze jos samo jedno pitanje, jesi na add auto import folder stavio sljedeci " pogramfiles/pokerstars/handhistory/fakker11"
?
Da, tak nešt slično.
Izgleda da HEM ne pretvara eure u dollare.Igram nekad na euro stolovima i osvojim 50 eura a u HEM-u pise da sam u plusu 50 dollara.Nije nekakav veliki problem dok god to Noble pretvori u dollare hehe.
Da ne otvaram novi topic....
Jel zna tko kako da se u HEM-u makne onaj graficki display handova koji se pokaže na stolu nakon svakog showdowna?
Da ne otvaram novi topic....
Jel zna tko kako da se u HEM-u makne onaj graficki display handova koji se pokaže na stolu nakon svakog showdowna?
Ne znam dali mislis na to sta ja mislim ali odes na hud options -> table Preferences -> i odmah gore muck hand time stavis 0
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora