Re: NOVI Projekt: Pogledaj kako pretvaram 50$ u 10k$
OK ljudi,
@gmiko
Hvala na ispravku. Definitvno je dobro znati, iako mislim da ovisno o nečijem stilu igre potreban broj ruku sigurno može varirati, ali okvirno NL100 3 miliona je očito sigurno,a to trenutačno još nije cilj). Jedino da sam spaljen kao onaj ludi Talijan koji je dostigao SNE na NL50(odigrao 5 miliona ruku).
Vrijeme je za NL20 report s obzirom da su me ljudi za njega zamolili. Ukratko kako sam i već nekoliko puta napomenuo, rezultati su krenuli nizbrdo nakon prelaska na € stolove. Iskreno ful mi je zanimljivo zašto, ali tako je kako je. Zadovoljan nisam i sigurno nisu rezultati s kojima se mogu hvaliti, ali s druge strane sad ide na bolje tako da si i neću jako razbijati glavu. Ali moram priznati da mi je i pomalo smiješno da runnam iznad EV i imam takav losing WR na NL20 € stolovima. Hans == huge Donkey
Ako nekog zanima napravio sam i u kojem sa i najavio sljedeći pa za one koje žele mogu se prijavit za njega(informacije na kraju ovog).
S obzirom da mi je ipak drago što sam podijelio ovaj projekt sa svojim sunarodnjacima, odlučio sam vam se na neki način zahvaliti na podršci na način da sam nagovorio da isti ovakav video napravim sa jednim od vas(tako da se možete za oboje prijaviti). Kako ni u ovom HR video ne bi bio sam pobrinuo sam se da dovedem jednog uvaženog člana na forumu koji će mi pomoći da video bude što kvalitetniji. Prijave su iste kao i za ovaj drugi samo dodate još HR na kraju nazive Email-a.
Evo to je to. Ako nešto nije jasno pitajte pa se čujemo nadam se sa dobri vijestima.
Pozzz
Zadnji popravljao HansTheGreat (26-08-2014 04:40:15)