Re: Ovo sam ja
evo da se javim malo...
nisam nešto ponosan na količinu vremena koje sam uložio u igru, al ajmo reći da je ok ( projsječno 90min/dan ) ...
razlog je uglavnom fax, pokušavam riješiti što je moguće više kolokvija jer neću biti u mogućnosti izać na ispitne rokove u 2. mjesecu zbog zdravstenih razloga...
e sada, bio sam kratko prešo na iPoker ( gala poker ), speed stolovi, i mogu reći da je to po mome mišljenju najteži oblik pokera online, barem što se microsa tiče.. igrao sam samo kratko vrijeme, ali bilo je dovoljno da osjetim to na rollu. A i teško je biti rb hore na nl5, nl10.
Definitivno ima ljudi kojima paše takav način gradnje rolla, meni osobno ne, ali svatko od nas treba pokušati izračunati sebi gdje će i na koji način imati najveći valueback..
nakon te kratke avanture na iPokeru, vratio sam se na enet ( problem sa cashoutom je riješen baš onako kako su rekli da će biti ).
Igram relativno dobro, definitivno primjećujem pomake u svojoj igri, od thinking procesa do toga da jos nisam busto ( brm ).
trenutno je roll 450e, što je više nego dovoljno za nl10..
E sada, razmišljo sam kada opet shootat na nl25 i mislim da je najbolje da imam jako zdrav roll kako ne bih došao opet u situaciju da nakon pol sata igre moram nazad na nl10.. Idući pokušaj na nl25 će biti kada roll dođe do 1ke, ko što sam reko ipak je to limit kojeg sam jakooo malo igro, ne želim se dovesti u situaciju da sam scared money i da zbog toga ne mogu igrati svoju A game..
Mislim da bi trebao do kraja veljače bez problema doći do 1ke , a do tada lagano poboljšavat svoju igru, proći kroz još neke videe i toe to...
pozz i gl za stolovima