zviko napisao: jučer je meni nudio stejk za nl20 i price da zaraduje 2-3k mjesecno na enetu
i nece middle mana za transkacije nego samo hoce da mu prvi salju..
Polygraph napisao:nemoram ga ni prodat al s ovog foruma nikom ne saljem prvi vise
Mislim da ovo sve govori, i još frajer okrivljava mrvu. Nevolim se miješati u tuđe stvari, ali ne želim da se nađe netko tko će sažaliti ovog lopova i poslati mu pare jer nebu dobio ni kiflu za to.
Inače znam mrvu,radio sam transakcije s njim,uzeo je coaching. Bili smo kod njega, odradili 4 sata u komadu i frajer me mogo lijepo otkantat jer ja nisam tražio pare unaprijed, ali nije bilo niti najmanjeg znaka da neće platit xy kn. Po mom mišljenju pošten da nemože pošteniji bit, i neki dan mi se javio na mail da treba hem2 key i nešto smo pričali pa je usput napisao:
Ma prodaje neki lik iz Bosne na poker pro al mi malo sumnjiv. Kao hitno mu treba 30$ a nudi mi stejking za 500$ Na pokerstarsu ima jedva 50-ak turnira ove godine.
Nekako si sve mislim da je to jedan od onih koji pokupi pare a ti se slikaj
Ak saznaš za koga daj pls javi.
Ja ne tvrdim da je mrva nije scammao, ali ovaj Polygraph se pravi svetac i kao svi ga hoće sjebat, ali ne želi middle mana i ne želi slat prvi....looooool
Polygraph napisao:Uglavnom za frenda sam prodavao kod tako da ne znam to o resetiranju.
Vec sam frendu dao pare jer je prvi dan rekao uzima 100% a frendu huitne pare i ocekivao sa tim 30$ da na tiltu krenem nl2 al ocigledno nista od toga.
Polygraph napisao:I sad ovaj drugi hoce da kupi kod..nemoram ga ni prodat al s ovog foruma nikom ne saljem prvi vise .necu ga ni prodat sigurno nek je 30$ al ne vjerujem u ljude.
Malo si se izgubio u priči ko prodaje key, kome su potrebne pare i ko igra NL2.
I sad si kao ti izgubio 30$ svojih dolara pa nemreš igrat na tiltu? A drugi kod je isto od frenda kojem ti činiš uslugu i šalješ pare unaprijed?
A kaj s onim da zarađuješ 2-3k na enetu? I zvika laže za to? I da si mu nudio stejk?
Nice one
http://www.mmstaking.com/