Pozdrav ljudi Evo napokon i ja da se malo javim. Nisam zaboravio na projekt, nego taman kad sam htio napraviti update blizili su se praznici, pa reko bolje da sve rezultate objavim cjelovito na kraju mjeseca. Sto se tice pokera igralo se dosta, a za promjenu i na vise frontova. Dakle poceo sam igrati i na betfairu (ipoker mreza) uz odrzavanje goldstara na pokerstarsu. Iako je ovo bio plan i mnogo ranije zbog nekih tehnickih problema tek sada sam to bio u mogucnosti i ostvariti. Na pokerstarsu je mjesec prosao standardno, bilo je uspona i downa, ali uvijek nekako na kraju mjeseca kao da odsprintam do cilja, pa je tako i ovoga puta bilo. Ukupnim plusom sam zadovoljan, ali moglo je biti to i bolje. Zasigurno da imam podosta leakova u igri koji mi odnose dosta $$, a s obzirom da si trenutno nemogu priustiti coacha razmisljam o snimanju nekog videa dok igram, pa da iskusniji igraci malo to prokomentiraju. E sad utisci sa ipokera.. uh, sve ono sto sam se bojao nazalost se ostvarilo. Software i nije toliko los (iako ima nekih iritantnih bugova koje nekuzim kako ne poprave vise), al se nemoze mjeriti sa starsima, dakako i sporiji je tako da pravim zasigurno 1/3 ruku manje nego na starsima. Od prvoga dana stvari nisu isle bas najbolje, a tako se je i nastavilo.. Mislim da sam imao samo svega 2 sessiona u plusu (iako dosta malom), a sve ostalo je Znam da se mnogi zale na ipoker, e pa i ja sam jedan od njih. Sample je jos poprilicno mali pa nezelim sad nista prerano zakljucivati, vidjet cemo kako ce to iduci mjesec ici, no dobra vijest je ipak da sam sa rbom u nekom sitnom plusu (oko 70$), ali od plusa u samoj igri sam jos dosta daleko, ne toliko po downu, jer sam imao i gore na starsima, nego jednostavno po nekom feelingu kad igram. Sigurno cu odigrati jos i iduci mjesec na toj mrezi, pa ako nebude znacajnijih pomaka doviđenja ipoker!
Dakle da sumiram mjesec je zavrsen ipak dosta pozitivno sto se tice zarade, ali i same kolicine igre, dok je rad na igri bio dosta los, medjutim i nemam nesto previse volje kad mi je u planu odigrati 2.5k handova dnveno na starsima i bar 2k na betfairu. Da neduljim evo grafova; betfair:
upload a gif
pokerstars:
post image online
I na kraju jedna dosta zanimjiva stvar ma koju bas i nisam obracao paznju, a to je cilj ovog projekta. Hm.. mislim da mi je cilj jednostavno iz mjeseca u mjesec uspjeti nekako prezivjeti (tj. da mi ostane dovoljan roll za daljnu igru nakon isplate na kraju mjeseca) iako i nije bas lagano. Sretno i drugima koji se trude i ulazu svoje vrijeme i zivce u poker, odmorite se svi sutra uz dobar rostilj i koju pivu
Zadnji popravljao Chainvkci (30-04-2014 16:55:54)