Tema: ISPLATA NA TITAN POKERU, VELIKI PROBLEM
Ovako ljudi,imam jedan veliki problem, cura mi je otvorila račun na Titanu(tipa ako napravi deposit od 20 dolara dobit će 40 dodatnih), pokušala je uplatiti 20 dolara,ali joj je odbijen deposit, nakon što je 3 puta pokušala, došla joj je poruka kako su joj novci uzeti(dakle uzeto joj je 60 dolara s računa), otišla je u banku,i poslali smo ispis računa ovima s titana, oni su joj dali novce na račun,i sad malo je igrala, bila 3 na nekom turniru,uzela 400 eura,malo se digla na cashu,i htjela je napraviti withdrawal jer joj se ne sviđa softwer, i tu sada dolaze problem(nakon identifikacije, gdje je poslala sve žive i ne žive dokuments, inače je uopbičajeno ID,kartica,i račun u zadnja 3 mj.s adresom, ovi što su tražili je bolesno,ali sve je poslala,i sve su odobrili),ali kažu da ne mogu obaviti isplatu dok banka ne riješi neke chargebacks(tih 60 dolara chargebacks kao, ja im kažem nek uzmu 60 dolara od računa a ostalo cashoutaju, oni pošalju email i kažu da je sve sređeno, da će ostaviti 60 dolara od ovoga za chargeback,a ostalo su stavili na visa card,i sljedeći dan odemo mi u cashier kad tamo još uvijek pending withdrawal, ja pitam live support u čemu je problem, kažu oni, ipak nećemo odobriti withdrawal, nakon što su mi poslali email gdje su rekli da se ga već procesurali...Ja kažem što sada, kažu oni da ne žele pričati samnom, već jedino s bankom, i nakon što banka(od moje cure banka, Splitska banka),njima podnese nekakav izvještaj i plati 60 dolara da će procesuirati withdrawal. Nakon toga opet stiže email, kao da je banka podnijela izvještaj, i da ne može doći do withdrawal jer nisu platili chargebacks. Ja nazovem banku,dođem do jebene šefice kartičnog poslovanja i reklamacije(koja se dirketno bavi time,i usput žena je legenda),ona kaže da joj se nitko iz titana nije javio,niti je s ikim kontaktirala, niti oni imaju način da to riješe, i da nemaju veze s tim,tj.da oni tu nemogu ništa,da su sredstva prošla prije 3 tjedna,da su bila kao rezervirana i da je to za njih priča gotova,te pod kaznenom odgovornošću to tvrdi.
Ovi s titana,3 priče pričaju,i stvarno nemam ideju što dalje...
Pošto sam pravnik poslao sam im opomenu pred tužbu,jedino što mi preostaje je tužiti, i postati emailove na sve jebene forume,kako nitko više nebi napravio deposit tamo...Smradovi bezobrazni!!!