Tema: PROBLEM SA UPLATOM, HITNO
Pozdrav svima, poslije cu se predstaviti i vjerovatno ukljuciti u neke rasprave, ali trenutno mi hitno treba rijesenje za ovaj problem... Do sada sam igrao na na pokerstarsu, i otvorio sam dva racuna, jedan na sebe, jedan na brata i sad su mi blokirali oba racuna i traze provjeru identiteta, da im slikam osobnu kartu i posaljem, nije to problem, slikao bih ja svoju i bratovu osobnu ali nemam fotoaparat sa HD rezolucijom, slikao sam preko mobitela i rekli su mi u pokerstars supportu da nije dovoljno citko i da posaljem opet . Tako da vjerovatno ni necu tako brzo potvrditi svoj identitet, ali nema veze jel osim sto su mi uskratili bonus na jednom racunu, love nisam imao na nijednom. Sada planiram otvoriti racun na Full Tiltu i tamo igrati ali se bojim da me i tamo ne blokiraju ako vide da sam sa istom ip adresom blokiran na pokerstarsu, a koliko znam pokerstars i full tilt su bratske stranice. Pomazite ljudi, da otvorim account na full tiltu ili ipak negdje drugdje gdje znam sigurno da me nece banat ?? Hvala