Evo ljudi pošto se javila nekakva debata koje ja uvijek podržava(to što su ljudi skeptični u današnje vrijeme je zapravo i u redu u neku ruku) da se i ja uključim i odgovorim. Što se mene tiče meni ne treba da se brišu postovi, ali ukoliko zatreba PM-at ću robu
@g0suboy
Haha, možeš me naći Životu, Stereo, Palach, Nad Urom, Bard, Tunel.
@7777755555stars
Igram na jako jako puno stranica.Skoro sve moguće dostupne mreže. Vjeruj varijanca je takva da ti se čini da ti na nekim stranicam ide bolje, a na nekim lošije. Tako da jedino što možeš raditi jest na svojoj igri. A što se tiče samo stranice bilo koje je dobra za NL2 i NL5.
@cho983
Meni je u redu što si ti skeptičan. Ali ja sad tebe pitam jel ti misliš da ove slike su photshopirane? Jel misliš da prije svakog update uređujem graf i sessione koje sam odigrao s obzirom da na njima se vidi koliko igram i kako runnam kao i vrijeme uloženo samo u igranje? S obzirom da igram na masu mreža moram kreirati ALIAS kako bi pokazao rezultate umjesto da svaki put postam 10 grafova/slika. Drugo, što se tiče odavanja nickova neću još neko vrijeme odavati jer uživam u tome što moji protivnici ne znaju da sam to ja. Recimo na iPoker gdje je moji nick bio javan ljudi su znali da sam to ja čak se pričalo na stolovima o tome što mi se uopće nije svidjelo. Tipa reg priča fishu tko sam i fish igra puno opreznije(definitivno preloše). Osim toga neki od mojih nickova se mogu pronaći na youtube-u na mom kanalu.
Osim toga kad procjenim da je vrijeme za odati svoji nick to ću i napraviti.
I slažem se više manje sa svim šta je roba rekao. Da sa knjigom možeš vjerojatno solidno proći do negdje NL25 jer kao što se vidjelo NL50 je vjerojatno nekakav limit gdje moraš početi raditi neke stvari drugčije(govorim za Speed, normalni stolovi uz veliku dozu table selecting možda još i izvučeš mali plus). Činjenica jest da nema knjige/magične pilule koja će ti pomoći zaraditi 50K$ u tako kratkom roku osim lagano opsesivnog rada.
Ja sam morao za ovaj uspjeh(koliko toliki nije gotovo) platio i određenu cijenu u obliku socijalnog života. Koliko samo puta su me frendovi zvali ''Ajde, Hans, dođi van!'', a ja''kad završim!'' pa bi došao tek u 3-4h kad su svi već razbijeni i popio pivo i išao u krpe. Ili tipa nedjeljom ljudi na kavi odmaraju, meni posao naveliko.Generalno kad ljudi imaju slobodno ja imam najveću satnicu. Onda kad ne ide čak nekad nisam mogao zaspati jer sam stalno u glavi vrtio ruke pokušao uvidjeti gdje sam pogriješio, je li bilo alternativnih linija itd. Čak sam jednom se ustao usred noći i odlučio raditi combo kalkulacije jer nisam mogao zaspati. Jednostavno podredio sam sve tome i ponekad sam jedan veliki frik zapravo s obzirom koliko sam u poslu, ali često mi je u tome zapravo Dražen Petrović motivacija jer se uvijek sjetim koliko je tip dnevno brijao na igralištu da bi postao to što je bio/jest. Jer ja nisam neki talent, već sam jedino opsesivan da ostvarim svoj(e) cilj(eve).
Osim toga kad surađuješ sa koliko toliko uspješnim ljudima upiješ njihov mentalitet, način razmišljanja, pa i napreduješ brže. Nakon onog lošeg runna od -60BI ispod EV kod mene se desio klik jer a) Gordon je odveo coaching na novu razinu(po kvaliteti i učestalosti, i on je bio lagano opsesivan da to okrenemo), b) Ja sam postao još luđi/još željniji napredovanja da se takve stvari što manje dešavaju. Osim toga nemojmo zaboraviti da ja u pravilu igram 48h u tjednu(samo igre) što znači da napravim puno veći volumen nego što netko rekreativno može.
Da na primjer roba koji igra i više od mene uzima studenta(nekog od vas) i kaže dajem ti coaching for profits šansu i kaže moraš minimum dnevno odigrati 8h *5 dana u tjednu i ti to točno uradiš u sat i uz to ništa ne radiš od drugih stvari koje ti kaže(tipa napravi 10 EQ kalkulacije dnevno), nečeš uspjeti jer to ne želiš iskreno/nisi spreman sve napraviti za to. Trener te samo upućuje i savjetuje, a ti radiš sam i sam uvijek moraš konstantno uvidjeti posao i bez da ti on kaže(ti čak njemu predložiti da li on mislim da si npr. pre thin vB). Ja da radim 15h još bi našao posla.
Poker nije tako jednostavna igra kao na prvi pogled i svakim danom je zapravo sve teža i teža jer kako ti napreduješ napreduju i drugi(iako svaki limit ima neke svoje karakteristike), tako da konstantni rad na igri treba biti. Vjerojatno roba može više o tome napisati šta znači biti poker pro toliki dugi niz godina(i da to i nije tako jednostavna lova), ali činjenica jest da u cash NL nema para na brzaka(osim ako ne pogodiš milestone promo na Stars-u) već je sve to veliki trud i rad koji stoji iza tako nečeg:
Što se tiče mog rada proveo sam dosta vremena u HM analizirajući moje handove. Isfiltrirao sam one koje bih htio onda pogledati u CREV, uvidio svoje greške i računao koliko su me koštale, a moram još malo i regove proći jer želim bar malo skratiti taj svoji noćni život i sjesti na stolovima i gdje mislim da su regovi nešto lošiji kako bi mogao ranije počinjati svoje sessione(tipa 4-5 popodne). Tako da zadnjih dana nisam igrao. Ali čujemo se za koji dan.
Pozz