Tema: Trebam savjet!
Pozdrav, forum čitam već ima 3 godine ako se ne varam, ali neam niš pametno za dodat pa ne pišem često ...
Trebam jedan savjet, nadam se da nisam profulao podforum.
Prvi put u životu odkad igram poker (a to je oko 4 god., većinom ljeti ili oko zime zbog financija, vremena itd) odlučio sam krenuti kak se spada (koliko mi to trenutna situacija dozvoljava) i krenuo od 30$ igrati nl2 bez ikakvih skokova na više limite, pokušaja jačanja psihe i tih osnovnih pogrešaka da bi kroz par dana došao blizu 25BI nl5 rollu pa sam odlučio probat i uspjelo je te se roll popeo na 160$ (igram nl5 6max, 4-6 stolova) i dobio sam silver status na FT.
Problem i situacija oko koje trebam savjet:
Ističe mi HEM2 trial (a pokertracker sam davno iskoristio) i sad nisam pametan dal da uzimam small stake verziju (dodatnih financijskih mogućnosti neam) od rolla ili da igram manje stolova tipa 2-3 bez HEM-a dok ne dignem roll još.
Generalni cilj mi je doć kad tad na nl10, uzet coaching neki i opskrbit se sa svim potrebnim, ali do tada ima vremena.
Problem mi je jer sam ovo ljeto uzeo baš dosta vremena da bi proučio i sastavio hud kako mi najviše odgovara i dosta hem koristim za analize ruku, pogrešaka itd...
Eo pa ako ko od Vas ima kakvu ideju kaj napravit bio bih zahvalan.
P.s. znam da ovo nije mjesto općenito, ali ako neko ima neku krekiranu verziju ili loader dok se ne dignem barem do neke cifre koja mi ne bi ugrozila nl5 roll ako kupim hem2 taj bio bih zahvalan.
Eo toliko, sry na filozofiranju i hvala unaprijed!