Jos jedan mjesec je prosao, a to znaci da je vrijeme za novi update. Najprije bi spomenuo jednu losu stvar, a to je da mi je volumen i dalje dosta los. Bio sam siguran da cu odigrati vise turnira nego prosli mjesec, no zbog nekih obaveza i nedostatka radne etike jako je slicno kao i prosli mjesec. Zbog toga sam bacio okladu s frendom, da ako netko od nas ne odigra 700 turnira iduci mjesec, bit cemo kraci za 100$. Pa eto nadam se da ce ta motivacija pozitivno utjecati Znam da to nije veliki broj turnira, no s obzirom da mi je setup dosta zastario i tehnicki mi je problem igrati vise od 9 stolova odjednom, dok neki regovi igraju i preko 20 stolova te imaju vise tisuca turnira odigranih u mjesec dana. Volumen je dobra stvar iz vise razloga, ako beatate igru sigurno ce se varijanca brze ispeglati, a i ovaj mjesec me je pogodila u skoro najgore vrijeme a to je pred kraj mjeseca. No dva dobra sessiona i bio sam na starim stazama profita. Varijanca u turnirima zna biti dosta gadna stvar i dosta ljudi se bori da izadje iz make upa, koji moze podosta utjecati na kvalitetu igre. Srecom, mene to nekako zaobilazi i nadam se da ce ubuduce takodjer tako biti (fingers crossed). Volim vjerovati da je to djelom i do dobre igre i konstantog rada na igri, koji nije tako intenzivan kao proslih mjeseci, no i dalje pokusavam smisliti najbolje playeve u odredjenim spotovima i posavjetovati se sa ostalim igracima o odredjenim spotovima, a to dosta pomaze u napredovanju u igri. A igre su u zadnje vrijeme dosta teze, a pogotovo jer sam se sada prebacio na vecernje igranje zbog nedostatka akcije ujutro, tako da su stolovi navecer krcati regovima na 3.5r
E sad dosta pesimizma, mjesec je ipak zavrsio dosta pozitivno na kraju. Htio bi samo napomenuti da cu od sada stavljati grafove sa sharkscopea jer su tocniji nego u HEM-u 1 koji valjda ne ukljucuje rebuyeve i addonove, tako da ako nekoga zanimaju tocni grafovi i od proslih mjeseci ili ukupni rezultati slobodno nek ukuca na scopeu Chainvkci i neka pogleda jer su ovi grafovi sto sam stavljao ipak malo veci nego sto je realno, ali ipak nezalim se bas. A evo i grafa od ovoga mjeseca
picture uploader
I htio bih zahvaliti svima na podrsci lijepo je cuti pohvalu za svoj rad Takodjer svi koji imaju neka pitanja, dali o igri, handovima ili necem trecem, slobodno postavite u temu ili na pm, ja cu rado odgovoriti na njih. Sretno i ostalim online poker grinderima koji tako zaradjuju za svoj kruh, vremena koja dolaze mozda i neizgledaju bajno, ali uvijek je postojati nacin za zaradu, samo ce ga trebati pronaci