Od kad igram poker,jedno godinu dana i to ne svaki dan,najvise sam igro sit,igro sam i cash i mtt al po svemu mi sit najvise lezi i pase,mtt jako dugo traje,imo sam neke dobre rezultate ali ,traje dugo sve znate,sad znam bacit satelit na gg,u za 2 i po,5 za turnir od miliona nagradnog fonda ali za mtt bi jos dosta moro radit na igri,cash sa malim ulozima na 1 il 2,3 stola mi nije neka zanimljiva matematika,jedino za ucenje a sit,pogotovo 18 turbo,koji igram skoro uvijek mi je i zanimljiv a i imam rezultate sa kojima sam jako zadovoljan,jedno vrijeme nisam ni igro i sad u zadnjih 15 dana igrao sam 10 tak turnira sta je isto u biti nista ali,u 10 puta,jednom nisam bio u nagradama s tim da sam prvi od 3i pol bio odma prvi,odma preso na 7,u meduvremenu sam znao bacit te satelite na gg,uvijek blizu ulaska u turnir,vecinom finalni stol,znaci ,znam da moram na tome poradit i u petak bacim sit od 7,budem 1. i sam sebi kazem,aj da vidim ovaj od 15,isto 18 turbo,mislio sam da je velika razlika u igri i igracima ali,iznenadilo me,je mrvicu tvrda igra ali i tamo ima tipova koji koda su tamo zalutali il pojma nemaju i jebe im se za novac,moguce i bio odma 2.,tako da mislim sad jedno vrijeme samo to picit jer znam da slucajnost nije,procito sam ja i na vasoj stranici sve o strategiji sita ,i prije negdje,cak imam i dobru knjigu koju tako nisam je ja sam sve to skuzio kroz igru najvise ,mada,u pocetku dok nisam procito dosta toga pa i pogledo,sta i danas radim svjestan sam da sam mislio ko i svi pocetnici da igram poker a u biti sam igro doslovno niista i baco novac a sad,bar znam da igram poker...hvala vam na odgovorima...